När det inte går att kommentera

När det inte går att kommentera

När det inte går att kommentera artiklar på Nordfront så går det i skrivande stund helt utmärkt att skriva sina kommentar angående artiklar under detta ämne här på diskussionsforumet. Det här att de på redaktionen inte alltid svarar på e-post är väl kanske inte direkt så värst konstigt då det inte är så många som har tid numera att kolla igenom en massa e-post stup i kvarten.

Varje webbsida råkar även ibland ut för tekniska problem, så man kan nog vara säker på att det arbetas frenetiskt från redaktionens sida, när så behövs för att snabbast möjligt lösa eventuella tekniska problem. För en nättidning där det inte går att kommentera artiklar är ju inte så värst mycket att ha som alla vet. Man ska inte tro att Nordfront någonsin låter sig inspireras av medströms fulknep för att strypa yttrandefriheten.

Men förstår att det är frustrerande att inte kunna skriva något ord rent spontant i anslutning till dagsaktuella artiklar, men som sagt så går det ännu faktiskt vid behov bra att använda det här sättet att förmedla sina tankar kring olika aktuella dagshändelser, nyheter och aktuella företeelser.

Det är bara att helt enkelt skriva lite kort om det man vill ha sagt, genom att exempelvis skriva som så här: Angående en artikel på Nordfront som (i detta fall) heter: Vilken sida står du på i Ukraina-konflikten? Sedan länkar man till artikeln ifråga som så här: Vilken sida står du på i Ukraina-konflikten? (nordfront.se) Så att alla läsare fattar vad det hela handlar om. Efter länken så skriver man sedan som vanligt med vettiga ord vad man anser om saker och ting, ungefär som så här.

Kan angående kriget i Ukraina bara säga att det hela känns fel från början till slut. Kriget som sådant är helt onödigt och kostar så oerhört mycket i pengar, miljöförstörelse och lidande för de direkt drabbade. Det hela driver även på inflation och oro i världen och är endast till skada för de flesta inblandade parter. Kan klart säga att en fredsuppgörelse mellan Ryssland och Ukraina nu måste komma till stånd omedelbart. För det är bara krigsindustrin, krigsalliansen Nato och sionismens bankirer som tjänar på detta onödiga krig och allt mänskligt lidande.

När det inte går att kommentera direkt i anslutning till artiklar på Nordfront så kan man ännu om man så vill alltså använda denna metod. Nu är det bara för alla som så vill att använda det här ämnet som kommunikationsmöjlighet när den vanliga kommentarsektion eventuellt strular på grund av kanske tekniska orsaker. Frihetskampen låter sig inte stoppas hur lätt som helst ska alla veta.

Folkgemenskap!

1 gillning

Det är lite frustrerande att inte kunna kommentera!

3 gillningar

Bonnier expanderar i svenska Finland är en artikel man idag kan läsa om här på Nordfront: Bonnier expanderar i svenska Finland (nordfront.se) Den som är nöjd och glad över den antivita politik som förs och ackompanjeras av regimtrogen media köper säkert Bonniers propaganda-blaskor som vanligt. Men den som förstår att det hela endast handlar om att stärka greppet om att fortsätta den skadliga mångkulturen med allt vad det innebär för vårt vita nordiska folk väljer säkert lite nyttigare alternativ läsning som exempelvis nättidningen Nordfront – eller hur…

Man kan idag läsa att Stoltenberg från krigsalliansen Nato lovar militärt stöd för homolobbyn: Stoltenberg lovar militärt stöd för homolobbyn (nordfront.se) Något man verkligen kan undra över är när det kommer att utlovas ett liknande starkt stöd för kärnfamiljens bevarande som är det som bygger en stark och livskraftig nation.

Som nationell, behöver man inte ens tveka om att makten är (((kriminell)))!
Theodor Hertzel skrev väl om det här redan 1896? Hur dom skulle ta över banker och media.

1 gillning

Veckans memer har man ofta kollat in.

MEMDUMP #23•Rasism, hat och bokbål, lördagen är räddad.
Veckans memer dricker inte Budlight (nordfront.se)

Klickade på länken för att ta del av veckans memskörd och möttes av följande text:

404,

We searched high and low, but we couldn’t find the page you’re looking for. It may have been moved or deleted, or may never have existed at all.

Men varför sitta och deppa… För hur sjukt det än kan verka ligger det ju stor komik och humor i det hela om man ser allt ur en positiv synvinkel. För det är väl som de vise lär ha sagt som allra mörkast strax innan ljuset kommer.

Ha en fin dag!

Har upptäckt hur snabbt läsarvanor kan ändras. När det inte går att kommentera direkt i anslutning till en nyhetsartikel så är det lätt att man gör som så många tanklösa svenskar som tar traditionell media för sanning och tyvärr dagligen endast läser rubriker för att sedan inte bry sig ett dugg utan bara går vidare utan att reflektera över verkligheten.

Men läste idag hur som helst nyss en artikel här på Nordfront som har rubriken: ”Arkansas fryser arvodet till Israel-kritisk läkare” Arkansas fryser arvodet till Israel-kritisk läkare (nordfront.se) Nog känns det fint när sionismens sluga hantlangare ibland får lite smäll på fingrarna angående försök att få även lite högre utbildade och i detta fallet en läkare att krypa på knä inför judisk makt.

Regeringen vill tillåta “tillfälliga” Nato-baser i Sverige kan man läsa om i en artikel dagens Nordfont. Sicket jäkla rövarpack till regering vårt vackra land Sverige och vårt vita nordiska folk har drabbats av. Snart så står kärnvapenramperna uppradade här i Norden och så väl även på Gotland som det ser ut, och den korkade dum-svensken fattar inte ett smack. Regeringen vill tillåta ”tillfälliga” Nato-baser i Sverige (nordfront.se) Ordet ”tillfälligt” när det gäller korkade politikers beslut det känner väl de flesta till hur det brukar bli med den saken…

Tillfälligt kan väl vara 50år eller 100år?

IS hotar Sverige efter koranbränningar.
Jag tycker att det bara är att hota IS tillbaks. Bränn moskéer och IS samtidigt!

En artikel från Friatider
Tingsrätten: Inte förtal kalla meningsmotståndare nazister

Som vanligt visar jude diktaturen framfötterna!

Det är tydligen fritt fram juridiskt sett för alla att i debatter kalla sin motståndare för ”nazist”…

Har varit in på Fria Tider och på deras nättidning läst att Stockholms tingsrätt meddelat följande: ”Att inom ramen för en offentlig debatt kalla en meningsmotståndare för nazist är inte straffbart.” Tingsrätten: Inte förtal kalla meningsmotståndare nazister | Fria Tider

Detta är en intressant dom ur flera synvinklar. Det första då den väl i grunden strider mot det som väl bör kunna anses vara andemeningen när det gäller förtal. För i vissa fall så är det väl straffbart att offentligt i bland annat skrift på nätet att påtala även juridiskt belagda fakta som kanske tidigare fällande domar för en eventuell grov brottslighet och annat runt även faktiska omständigheter knutna till en privatperson som då brukar ses utgöra risk till men för en enskild individ.

Sedan är det intressant att se att ordet ”nazist” tydligen börjar att bli så urvattnat och sakna mycket större värde än kanske ett vanligt allmänt svärord. Detta tycks faktiskt vara fallet då en så kallat rättsvårdande instans, som tingsrätten i Stockholm tydligen anser att ordet ”nazist” numer alltså bör ses som ett mer lindrigt och generellt skällsord bland alla andra, utan någon större tyngd än kanske ordet “rasist” som väl använts så ofta att det inte alls längre är så stigmatiserande som det var för kanske bara en tio år sedan.

Den tredje aspekten man kan begrunda i aktuell dom är ifall nämnda antaganden om ordet ”nazist” nu mot förmodan inte har kommit att rankas som ett vanligt skällsord som ”dynghög” eller liknande, utan det är andra parametrar som ligger till grund för aktuellt frikännande. Då tyder det faktiskt på att tingsrätten ifråga går tvärt emot uttalad politik som i dag sägs råda i samhället. Nämligen den om allas lika värde som de styrande gärna fortfarande använder sig av när det passar deras syften. Så då är det väl fritt fram att kalla även den frikände för “nazist” för den som så önskar i kommande debatter på nätet.

Nordfront har ju tidigt skrivit om denna rättegångs inledning under artikeln med titel: ”Stökig rättegång mot Mathias Wåg” Stökig rättegång mot Mathias Wåg (nordfront.se)

Har sett att Nordfront även idag har följt upp detta rättegångsfall om vad som räknas som förtal i artikeln: ”Mathias Wåg frias av Stockholms tingsrätt ” Mathias Wåg frias av Stockholms tingsrätt (nordfront.se) Det ska bli intressant att se om det hela överklagas och vad då beslutet blir.

Om den friande domen står fast så är alltså ordet ”nazist” alltså inte längre något ord som allmänheten behöver känna någon större respekt emot i juridiskt hänseende. Det går då alltså enligt prejudikat fint att i offentliga debatter i texter på nätet och liknande att kalla sina eventuella politiska motståndare för ”nazist” då det alltså inte ses vara värre än ordet ”korkskalle eller så.

Hur som helst en intressant dom.

1 gillning

SD har inlett charmoffensiv mot omvärlden

Jag har alltid ansett att dom är opålitliga. Jag tycker dom visar mer och mer att dom inte överhuvudtaget är något alternativ till (((diktaturen)))

1 gillning

Svensk man med importerad fru ”adopterar” vuxen kazakstanska med Downs syndrom

Downs syndrom? Undrar om det är så stor skillnad mot allt annat som dom släpar hit?

Har läst den upprörande artikeln om det utan tvekan vansinniga slöseriet med det vita svenska arbetande folkets skattepengar: ”Svensk man med importerad fru ”adopterar” vuxen kazakstanska med Downs syndrom”. Svensk man med importerad fru ”adopterar” vuxen kazakstanska med Downs syndrom (nordfront.se)

Sverige är numera tyvärr på så många olika sätt ett helt ruttet samhälle med uppenbart korrupta politiker som tyvärr till minst 99 procent, är valda av korkade antivita svenskar som till stor del minst sagt verkar vara totalt hjärndöda. Man blir som nationellt sinnad bara trött på vansinnet.

Folkgemenskap!

1 gillning

Han har väl aldrig jobbat? Bara varit smygbög och förstört!

S-förslag: Vill belöna tips om illegala vapen

Följa lagar och regler är väl en av de importerades favorit sysselsättning? Hur dum kan en Sosse bli?

Politikernas snack om att de vill ta itu med det helt uppenbart invandrarrelaterade våldet i det svenska samhället är bara tomt snack. Då det hela som fråga inte är det minsta prioriterad. För då skulle massinvandringen stoppats omedelbart för länge sen och “berikarna” i tusentals dagligen skeppats ut ur vårt land på billigaste möjliga sätt.

Här en tanke kring liberalernas kampanjfilm för att väl marknadsföra transors sagostunder för barn: Liberalt borgarråd håller ”Drag Story Hour” för barn (nordfront.se) När man har sett reklamfilmen med ett manligt borgarråd utklädd till kvinna torgföra den liberala synen på vad som är lämpligt att ge uttryck för till småbarn, och sedan ser liberalernas uttrycksfulla logotyp längst ned i högra hörnet vid reklamfilmens slut. Då kommer man kanske osökt att tänka på det gamla ordspråket att en bild väl säger mer tusen ord. För man kan nog utifrån de associationer som deras logga kan ge, utan att ha alltför snuskig fantasi, nog stilla undra vad det är för slags fritt uttryck som de egentligen vill visa upp för oskyldiga små barn…

Jackie Arklöv får sitt straff tidsbestämt

Jag körde igenom Vimmerby den dagen det där hände. Kom från Nässjö hållet. Min bil har alltid varit lite snabb (service Ingengör). Det stod en polis bil i rondellen i Vimmerby och en polis bil i Blackstad. Då fick jag använda bromsarna. Det är aldrig bra att skjuta poliser. Dom blir sura och ger igen.