Några ord om veckans memer

Några ord om Veckans memer # 24.

Det är roligt när det är glatt! Tänk så talande en bild kan vara. Skulle inte bli det minsta förvånad om Walt Disney gör en ny version av Bambi som går i stil med den skojiga bilden. Det finns för övrigt en hel del underfundig humor som nog kan sägas vara tidlös, så länkar för en lätt åtkomst till veckans memer här: Veckans memer är inte bannade på Imgur (nordfront.se) Det är för övrigt så sant som det är sagt att vi nationellt sinnade firar Nationaldag varje dag.

Folkgemenskap!

Veckans memer går i korståg mot demoner Veckans memer går i korståg mot demoner (nordfront.se) kan man idag år 2023 lördag (v.32), läsa här på Nordfront. Kul grejer, men tyvärr ack så talande. Tänker här inte minst på bilden med texten. ”Just a song, don’t take it litterally”.

Hur korkade tror egentligen de slugt antivita sionismens hantlangare egentligen att det vita folket är. När det i judiskt styrd media kanske uppvisas stöd för, eller stark nedtoning av betydelsen i sånger som handlar om att skjuta vita människor och farmare som exempelvis Boer i Afrika och sådant.

Då borde väl till sist tjugofemöringen som man sade förr, trilla ned liksom. Men kanske har juden rätt i att det vita folket är korkat, men en vit nationellt sinnad människa blåser de i alla fall inte. Sådan antivit skit får bara en nationellt sinnad att kämpa på än hårdare för de sina i denna antivita ondskans värld.

Folkgemenskap!

Kul och talande memer även denna vecka, Veckans memer finns i ditt blodomlopp (nordfront.se) tänker speciellt på den om skådespeleriets ”ädla” konst.

Denna veckans memer (v 37) Veckans memer var ett inside job (nordfront.se) är som alltid kul och så träffande mitt i prick liksom. Tänker speciellt på den bepansrade ”husbilen” man kan se behövs på semesterresa i Sverige, Rinkeby eller väl på många andra inkluderande antivita orter sionismens mångkultur har givit oss här i det vita nordiska folkets land.

Veckans memer (v 38) Veckans memer ser mönstret (nordfront.se) är som vanligt en humoristisk ljuspunkt. Tänker inte minst på bilden om Counterculture förr och nu när motkultur till rådande samhällsstruktur eller rådande sionistiska antivita politik kan vara något så enkelt som att hålla sig till naturliga värden som att värna kärnfamiljens sammanhållande värderingar. Det behövs omgående att alla vita nordbor fattar att regnbågskulturen endast är ett av den antivita sionismens redskap eller rättare sagt vapen för att krossa och utrota vårt vita folk. Har lyssnat på svensk dansbands-country idag och länkar till en låt med Alf Robertson och titeln – Tacka vet jag vanligt folk: Tacka vet jag vanligt folk - YouTube
Ha en fin helg!