Myndigheter LVU-placerar Skellefteå-afrikanen

Läs hela artikeln på Nordfront: Myndigheter LVU-placerar Skellefteå-afrikanen

Placeras på vårdhem på grund av sitt “beteende” • Att han misstänks för mordförsök och barnvåldtäkt har inte påverkat beslutet.

Han ser betydligt äldre ut än 15 år.

Hans placering borde vara på mycket sydligare breddgrad. I en jungel.

Den som är helt nöjd med rasfrämlingarnas sätt att berika både unga och gamla, gör som vanligt och röstar för att få hit minst 100 000 till mörka berikare per år i vanlig ordning. Folkutbytespolitiken är kanske din hjärtefråga. Blunda då och ta en valsedel vilken som helst. Det kvittar för alla brukar vara duktiga på att knuffa ut dig och oss vanliga vita svenskar ur befolkningsstatistiken. Den som stödjer sionismens antivita folk-utbytar-politik i detta ödesval är då medskyldig till alla kommande grova våldsdåd de nyanlända rasfrämlingarna mycket väl kan komma att begå mot oss vita svenskar. Men du som älskar ditt eget vita folk vet så mycket bättre, Rösta på - Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det här är en lika aktuell artikel idag

Ja och det märkliga är att nära 100% av väljarna faktiskt röstar för MER invandring till Sverige. Vi har ju INGET nationalistparti som någonsin fått ens en bråkdel av en procent i svenska val.

Svenskarna vill dö!