Mussolini toppade lokalvalet i Rom

Läs hela artikeln på Nordfront: Mussolini toppade lokalvalet i Rom

Mest personkryssad med över 8 200 röster • Rachele Mussolini fortsätter likt andra nutida medlemmar av släkten vara aktuell inom politiken.

Rachele Mussolini är en intelligent, vacker och karismatisk kvinna som har yttrat att “mitt namn är mitt varumärke”. Många italienare har insett att fel sida vann andra världskriget och att fascismen är fruktansvärt baktalad, liksom nationalsocialismen.

Hennes framgångar i Italien ger ytterligare huvudvärk åt EU-imperiet som knakar rejält i fogarna. EU tänker satsa enorma pengar för att få med de resterande Balkanländerna, Serbien mfl, men detta kan också bli en huvudvärk eftersom dessa länder med all säkerhet kommer att liera sig med de fyras EU-kritiska gäng; Polen, Slovakien, Tjeckien och Ungern.

Efterkrigs fascisterna släkt och medlemmar i Italien är på något sätt trofastare än de ledande nationalsocialisternas släkt i Tyskland. Hur kan man förklara det?

@VeraOredsson, Nationalsocialismen har ända sedan krigsslutet bespottats, hånats och förtalats. Vilket väl inte gjort att många vågat att ställa sig upp på ett torg med några få likasinnade vänner och visat sin hållning. När man tänker på fascisterna från Italien, har dessa politiskt och på otaliga andra sätt inte alls på samma sätt mött sionismens samlade motstånd. Det är nog förklaringen till att nationalsocialismens ättlingar inte öppet visat samma trofasthet politiskt sett. Men det går mycket bra att hysa sympati för bra delar i en ideologi och även att utveckla den till en ny politik för en ny tid. Det är väl kanske Nordiska motståndsrörelsen ett bra bevis på. Nationell socialism är idag en frihetskamp som växer så det knakar fast de sluga i bakgrunden inte kan se det. De gör så klart vad de kan, men det går inte att stoppa en känsla som väl har slagit rot hos ett folk sedan länge. I Finland går det inte att vara organiserad i kamp mot sionistiskt förtryck. Men sådant som förbud stärker bara en frihetslängtan. Island är även satt under en sionistisk regim, men även där finns kampanda. Skulle här kunna hålla på länge och räkna upp nationalsocialismens landvinningar världen över. Men Du vet redan sedan länge det mesta när det gäller denna kamp för det vita folkets frihet.
Folkgemenskap!

Tack Armafrei. Har ofta sagt att mitt liv är bara en fortsättning på den ideologin jag fostrats i och har hållit min ed förklaring, rätt enkelt - men DE unga som som trots ideliga påtryckningar redan i tidig skolålder inpräntats med lögnaktiga påståenden över III Riket ändå börja inse genom studier, är intelligenta nog att inse orimligheter m.m. och därefter KÄMPAR för NS trots hårda lagar är värda en stor beundran. I detta ingår i högsta grad även den förfärliga utvecklingen av otrygghet, orättvisor mot de sina där nykomlingar föredras mot det egna folket och inser att grunden ur nationalsocialismen är den ända räddningen till en lysande folkgemenskap.

1 gillning

Stort Tack själv, Vera, Du har alltid betytt så mycket för kampen. Du har alltid i sanning inspirerat. Kommer ihåg farsan som var inne på samma linje och avskydde politikerna som raserar vårat nordiska land. Nationalsocialismen är i grunden så mycket större som världsåskådning och politiskt system än vad någon inte helt insatt kanske ens kan förstå. Det hela handlar inte om att bara marschera och skrika och hylla gårdagen som flytt. Det handlar inte om att återskapa något från förr, allt handlar om nuet och det vita folket och dess framtid. Gårdagens hjältar och kämpar blir aldrig glömda, de är så som lysande stjärnor i mörka natten. Men nu handlar allt om framtiden. För den som vill veta mer om kampen mot samhällsförfall, besök Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!