Musik utan ord kan ibland vara talande

Musik utan ord kan ibland vara talande på ett sätt som kanske riktar sig direkt till det inre och själens grundläggande strävan efter lugn, harmoni och balans som man sällan kanske finner tid till när man ofta jäktar och stressar för att väl finna trygghet och ro som alltid tycks ha en förmåga att kanske finnas just strax där bortom, och om man bara skyndar på så tror man ofta att man kan få tag i den känsla av harmoni som man väl hela tiden söker, fast om man bara fokuserar på det allra högst naturliga, enkla och det högsta som man väl i ljusa stunder förstår andligt utan att kanske ens tänka, utan bara liksom känner att om man stannar i nuets enkla naturliga känsla som kan ge den kraft och harmoni som inte behöver förklaras med mänskliga ord.

Då den renaste harmonin handlar om den balans som väl är det som alla egentligen strävar efter genom att kanske gå på de mest skilda stigar i denna värld som väl till sist kanske handlar om att söka finna ursprunget vi alla kanske ibland förnimmer i stunder av den högre insikt och ro som övergår allt mänskligt logiskt tänkande, planerande och allt vad mänskliga ord kan förklara och måla upp bilden av. Här nedan länkas det till lite lugn instrumental musik som fungerar att slappna av till, och då kanske bara blunda en stund för att i återhämtning av energi och harmoni kanske bara låta rensa tanken lite.

När det gäller avstressande musik så ska den inte vara utsatt för störande avbrott i form av någon som helst distraktion så som värdelös reklam som Youtube väl lever gott på. Men man får väl i alla fall en inblick i vikten av att ta sig en avkopplande stund med musik utan någon störning av ord. Det bästa när det gäller avstressande musik är att skaffa sig en harmoniskt och till den egna själen talande CD eller i något musikprogram själv redigera sin egen avslappnande musik för meditation och mental avkoppling, men här nedan länkas det i alla fall till lite av det strängaspel som ren pianomusik i harmoniskt tempo kan återspegla. Musik läker hjärtat och blodkärlen ? Lugnande musik återställer nervsystemet, avkopplande - YouTube

Ha det fint!