Muharrem Demiroks kusin är högt uppsatt i Erdogans regim

Läs hela artikeln på Nordfront: Muharrem Demiroks kusin är högt uppsatt i Erdogans regim

Ingår dessutom i Erdogans politiska “elitkommitté” • Centerpartiet vill inte diskutera tilltänkte partiledarens Turkiet-kopplingar.

Sverige är idag en liberal parlamentarisk demokrati som har flera olika politiska partier representerade, vilka har ett gemensamt mål vilket uppenbart inte handlar om det vita nordiskt svenska folkets bästa. Det är bara att titta på en riksdagsdebatt där det dräller omkring en massa icke-svenskar som står och snackar en massa dynga vilket sedan drabbar oss riktiga svenskar.

Dagens politiska system har för längesen spelat ut sin roll och måste ersättas av ett styre som hela vägen uppifrån och ned har riktiga vita svenskar i leden och inte infiltrerade rasfrämlingar i olika skepnader. Det finns endast ett parti i Sverige som värnar det svenska folkets bästa vilket alla nationellt sinnade vet, men som tyvärr en stor del politiskt fåkunniga inte fattat än.

Vårt land är idag i fritt fall när det gäller inte minst våld relaterat till sionismens massimport av mörka rasfrämlingar för att stärka icke-svenska särintressen. De som inte trivs i det Sverige våra vita förfäder lämnat över till oss att förvalta och utveckla till förmån för våra efterkommande har all sin rätt att hysa sådana tankar, men att sitta i maktposition över oss nordbor passar sig så klart inte.

Du som har tröttnat på anti-vita folkförrädare inom landets ledarskikt har idag bara ett logiskt val och det är att bli en del av den nationella politiska frihetskampen. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

1 gillning

Han passar nog bra in i CP! Han kan nog få igenom lagen om att det ska vara tillåtet att gifta sig med 10åringar!

1 gillning

Är inte det här med Turkiet, NATO å Sveriges relation till kurder en enda stor geggamojja?

1 gillning

Det har varit ständiga religionskrig i området och vem kommer han att jobba för? Svenskar eller turkar

1 gillning

Hoppas att turkpåburk-ledaren blir sista spiken i kistan för centerpedofilerna.

1 gillning