Muharrem Demirok tycker att äldre, vita män ska hålla käften - föreslås bli ny partiledare för Centerpartiet

Läs hela artikeln på Nordfront: Muharrem Demirok tycker att äldre, vita män ska hålla käften – föreslås bli ny partiledare för Centerpartiet

Centerpartiets valberedning föreslår ny anti-vit partiledare • Massmedia tyst om turkens rasistattack mot vita, äldre män.

CP går från klarhet till klarhet! Annies stora kärlek George, sedan Fredricks kompis och nu turk på burk som smakar urk!
Dom verkar ha en stor insikt och plan om hur man ska ta sig ur riksdagen, och det är bra!

1 gillning

Nog är det rätt så konstigt egentligen att det i val efter val finns vita riktiga svenskar som röstar för sitt eget folks undergång. Det spelar ingen roll vad partierna heter, det är bara gradskillnader på hur illa de vill oss vita nordbor. Som det är nu spelar det ingen som helst roll vad namnen på spektaklen till landets partiledare heter för det är samma sionistjunta alltihop. Det finns bara en politik som kan lyfta vårt land ur dagens bedrövliga antivita mörker. Den moderna nordiska nationalsocialismen är i sanning den enda politiska vägen. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Muslimerna tar över allt mer. Vad är det för folkförrädare till idioter som röstar fram dem? Nu ska Skallande Turken ta över Centern som från början hade ett nationalsocialistiskt partiprogram.
Så här blir det med dummokrati och när de proletära kollektivmänniskorna bestämmer.

PS titta på Haiti som har haft svart styre utan vita alla tider. Där regerar gangstergäng och livet är ett helvete för befolkningen. Och Zimbabwe,f d Rhodesia. Och de muslimska ländernas sharialagar. Så blir det när antirasister får sin vilja igenom.

1 gillning

Förmodligen sodomit?

Så nu leds alltså 2 av 8 riksdagspartier av en rasfrämling. varför inte löpa linan ut och by ta ut resten också? Moderaterna har ju redan en viss erfarenhet av att ha både en jude och senare en ättling till en afrikansk loppcirkusdirektör. Färgen blå har de ju adopterat sedan länge. Så att bara slänga ut ett nät över mörkaste apfrika. Kanske lyckas man fånga en riktig blåneber med penisfodral och klickspråk. Språket spelar ändå ingen roll då allt färre bryr sig om vad de har att säga.
Sossarna har adopterat färgen rött. Så varför inte byta ut Maggan mot ett riktigt nordamerikanskt rödskinn? Givet en äkta sådan och ingen fejk som Elizabeth “Pocahontas” Warren. Kanse en squaw från en stam like apache, Comanche eller navajo?
Miljöpartiklarna använder färgen grön. Så varför inte plocka in ett par nya språkrör från Grönland? Eskimåer vana vid arktiskt klimat borde väl oroa sig över smältande isar om något, så Pelle och Märta får maka på sig.
Libsen kallade sig förut för folkpartiet. Så de kan ju söka efter en ersättare i den folkrika folkrepuliken Kina. Arrtså en likgtig guring.
Många kristna nuförtiden vurmar ju för islam, så KD kan ju byta ut Ebba mot en riktig muslajm. Helst en kvinna klädd i niqab, så kan de känna sig riktigt edgy.
Till slut kommer ju frågan om vem Åkersork kommer lämna över stafettpinnen till. Då man kör starkt med öppen svenskhet, varför inte en välintefrerad neber eller muslajm? Åkersork kommer ändå aldrig bli inbjuden till varken nobel-middagar eller prajd-festivaler. Men kanske ersättaren kan lyckas om det blir en rasfrämling?

Tyvärr kommer de nog inte att åka ur riksdagen 2026, p g a valfusk å att många utländska väljare säkert röstar på dem

1 gillning

Vilka sjuka idioter inom C som förordar en våldsam och svenskhatande muslim till partiledare. Man skäms att detta sker i Sverige.

Turken avslöjar vad han och alla muslimer har för avsikt. Det blir synd om svenskar när dessa hatiska raselement tar över.