"Mr Bond" åtalas för "främjande av nationalsocialism"

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/mr-bond-atalas-for-framjande-av-nationalsocialism

Satirrapparens låttexter främjar nationalsocialism • Nu riskerar han 20 års fängelse.

1 gillning

Killen har gjort många fina låtar. Finns på Odysee. Kom igen nu alla så skänker vi en liten kryptoslant!

2 gillningar

Nationalsocialism är hos de som inte har tagit del av annat än sionismens historieskrivning naturligtvis något som ter sig skrämmande. Minns hur det i skolan talades om förföljelse och ett folkmord av helt oskyldiga människor tillhörande rasen judar. Man hade lätt kunnat börja tro på allt detta som den numera klart indoktrinerande skolans så kallade läroplaner om nationellt främmande värdegrund tycks syfta till. Men mycket av dagens historieskrivning är väl inget mer än politik som farsan väl sade någon gång. Det finns en anledning till varför judisk nätcensur har blivit så påtaglig. Sanning svider i skinnet som den värsta syra hos lögnaren, lär väl kanske historiska filosofer sagt. Judar som enskilda vanliga människor så att säga, ska väl inte särbehandlas, då det lär ha skrivits rätt många sluga skrifter om allas lika värde, vilket då väl även bör gälla det judiska folket.

Tyskland har beskyllts för så mycket som i grunden ofta bara är hatpropaganda mot det tyska folket som levde under svåra förhållanden under det andra världskriget. Ingen ska förneka att det fanns ett hat mot rika styrande judar och ett ofta brutalt sätt att behandla en del av detta folks ibland brottsligt belastade krigsfångar. Fångläger fanns det så klart i Tyskland precis som det funnits fångläger i alla andra länder under krigstid. Men det här att helt försöka friskriva all världens judiska makt från allt ansvar för vad det innebär att sitta på i stort sett all ekonomisk makt och därmed äga styrelse över världens utveckling är kanske inte helt rätt. Det här tog politikern och författaren Adolf Hitler upp i sin storsäljande bok Mein Kampf långt före andra världskriget som nog alla vet.

När en medborgare här i landet med vitt och nordeuropeiskt ursprung drabbats av en orätt och känslan av frustration mot styrande politik leder till ord som dessa självsvåldigt och slugt beslutat vara ett slags brott. Då kommer med tiden lagboken att synas som ett dåligt dasspapper i bästa fall. Det är sådant som får starka nationer att falla ihop och kastas in total sionistisk anarki med tiden. Som nationell förstår man sionismens slughet och baktanke med allt som sker i stort som i smått. Nationalsocialismen som världsåskådning är större än alla landets olika partipolitiska yttringar. Folket som kollektiv kommer alltid först, det är vad dagens nordiska nationalsocialism står för. Information om alternativ till samhällsförfall finns hos – Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Österrike:

Den JUDISKA makten är så grotesk och djävulsk så det finns inga ord på något språk som rätt kan beskriva dess uselhet och vidrighet.

3 gillningar

Har inte lyssnat på rap mycket sedan man slutade vara politiskt korrekt. Men den här killen har i alla fall gjort något bra av det. Många texter har varit riktigt bra och slagit upp mot systemet. Det gillas så klart inte. Så nu ska han låsas in helst för gott. #FreeMrBond

Får nog bli att skicka honom ett brev eller två.

Nationalism och socialism är i grunden oskiljaktiga.

Nationalism är mot kommunism. Men kommunism är judisk (som globalism). Kommunism vill världsherravälde. Wiesenthals Nazijäger i Österrike gör inget annat än spionera på nationella och följa den minsta fläkten av nationalism. De har makt pga mäktiga judar på segermakternas sidor och sägermakternas påtvingade lagar.

Midgård borde släppa hans album o donera vinsten till hans försvarsfond, skulle nog bli en av deras absoluta storsäljare internationellt.

1 gillning