MP lovar att "ta samtalen" - stänger av kommentarsfält

Läs hela artikeln på Nordfront: MP lovar att ”ta samtalen” – stänger av kommentarsfält

Partiet hånas för sitt hyckleri • Lovar att “göra kaos” med partiets fiender.

Miljöpartiet har väl mest bara egentligen varit med och sett till att dagens elpris och drivmedelspriserna aldrig har varit på den skyhöga nivå som de är idag. Skattehöjningar och nedstängning i förtid av fungerande kraftverk för att placera ut vindsnurror som fungerar bra i vackert väder, men inte när det är riktigt kallt, för att inte tala om alla stackars fåglar som flyger in i dessa tingestar som förfular vår natur. MP:s snack om att ta debatten med varje väljare handlade nog mest om att de var redo att debattera med sina ja-sägare och inget annat. Den som söker ett miljömedvetet parti som även värnar om den mänskliga mångfalden och den nordiska vita rasen i landet. Kan politiskt säga sitt redan i höst, stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Dom är nog medvetna om att de inte alls kommer att åka ur riksadagen i september. Att valfusket kommer garantera att de sitter kvar och att de snarare kommer få mer inflytande då än vad de någonsin haft tidigare.

2 gillningar

Miljö dårarna, har hela Sionistisk Vilseledande Television reportrar, med sig. Och det är väl inte många som tror att dom kommit in i riksdagen på ett hederligt sätt.

3 gillningar