MP-förslaget: "Förbjud bensinmopeder på cykelbanor!"

Läs hela artikeln på Nordfront: MP-förslaget: ”Förbjud bensinmopeder på cykelbanor!”

De förpestar luften från våra cykelbanor • ”Låt dem göra det från bilarnas körbanor istället.”

Till att börja så kan han inte trafikförordningen. Jag skulle vilja se denna mupp med tvångströja åka runt på en eldriven moppe i tio minus grader och dirigera dessa presumtiva våldtäktsmän med sina skitiga fingrar från cykelbanorna till gator/vägar. Ett drama för SVT?

1 gillning

Jag vill se honom kedjad till sin elsparkcykel. Så behöver vi bara vänta tills den exploderar eller börjar brinna. Problemet har löst sig själv.

1 gillning

Förbjud Miljöpartiet istället. Om det är några som förpestar Sverige…så är det dom och deras sinnesrubbade politik.

2 gillningar

Och det sprider sig inte åt nåt håll? Mopeder luktar apa, men det stannar ju inte på gatan.

Miljöpartiet, suck man blir bara så trött på ett sådant flumparti som har varit med och förstört vårt lands trygga och tidigare billiga elförsörjning till förmån för dessa bedrövliga vindsnurror. Sedan till cykelbanor där det ofta är ett konstant kaos där folk går ömsom till höger och vise versa. Detta medans moppar oavsett drivmedel kryssar sig fram mellan fotgängare som ofta går i bredd och inte fattar att det kan komma sånt som cyklar och annat. Men att på cykelbanor ha en markerad fil för cyklar och moppar som finns på vissa platser är väl en god ide’ för fotgängares säkerhet.

1 gillning

Instämmer - naiva tokdårar, låt dom cykla i kylan i sina regnbågsfärgade tröjor och gnälla över jordens uppvärmning.

1 gillning

Vill man få sig ett gott skratt, eller kanske snarare ett dåligt skratt, borde man granska vad alla miljöbovar i Miljöpartiet, med sina dyra och stora bilar, konsumtionshets och flygresor och dyra leverne lever. Men det är väl som det mesta i den politiska kulissens korridor, där man endast talar om för andra hur man skall bete sig, men inte förstått att det gäller även dem själva. Granskar man herr Daniel Helldén kan man nog ganska snart se att miljöboven, det är han själv. Äger han ens en cykel?