Morgan Johanssons nya plan: Ingen straffrabatt för unga gangsters

Läs hela artikeln på Nordfront: Morgan Johanssons nya plan: Ingen straffrabatt för unga gangsters

Nya “hårdare tag”-satsningar från regeringen • Kastar också skattepengar på “Sluta skjut”-projekt.

Politiskt tandlösa åtgärdspaket för att stävja gängbrottslighet, där det talas om indragen straffrabatt för grova brottslingar som sysslar med gängkriminalitet som mord, knarkhandel, rån och våldtäkter. Det räcker inte med att någon mesig politiker mopsar upp sig som en liten rytande råtta i en tecknad film som försöker framstå som tuff bland ett gäng vildkatter på någon bakgård. Det krävs nu en helt annan politik än vad sittande sionistlakejer i den demokratiska teatern kan erbjuda. Det krävs helt nya tag vilket alla nationella redan vet. För dig som är vit svensk här i norden och vill se en annan politik än bara massimport av mörkhyade potentiella våldsverkare. Läs mer information hos; Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det är en väldigt dålig affärsidé (för svenska skatteslavar) att importera miljontals kriminella rasfrämlingar och sen döma dem till “straff” som kostar lika mycket som deras normala uppehälle. Alla förstår väl egentligen att det borde vara bättre att inte ta hit dem från första början, så slapp man döma dem till svindyra straff och kostnaden för invandringen skulle bli NOLL kronor.

Men dumsvensken, vars hjärna är helt förgiftad av genusvetenskap, klimatångest, covidskräck och allas lika värde, blir nöjd varje gång någon importkriminell får ett “kännbart straff” och tänker inte på kostnaderna, eftersom det ju “är någon annan som betalar”. När dumsvensken slutligen kvitterar ut sin nästan obefintliga fattigpension, så är han/hon så senil att han/hon inte begriper sammanhanget.