Moderaterna föreslår betygskrav för kommunala feriejobb i Stockholm

Läs hela artikeln på Nordfront: Moderaterna föreslår betygskrav för kommunala feriejobb i Stockholm

Betyg i alla kärnämnen • Socialdemokraterna kritiska.

Ja herre gud hur ska det gå för ockupanterna? Då kan dom inte göra jävelskap, på skatte betalarnas bekostnad.

1 gillning

Har alltid funderat över om inte de barn som sköter sina skolarbeten behöver sitt sommarlov för att återhämta sig efter långa skoldagar och ett hektisk pluggande ?

Betygskrav i exempelvis fullgoda kunskaper i det svenska språket för att få kommunala feriejobb är inte alls något som rimmar väl med de anti-vita politikernas strävan i att göra Sverige till ett totalt splittrat land utan all nationell sammanhållning. Så dessa sionismens hantlangare kallade för - Moderater och deras utspel i denna betygsfråga lär nog inte genomföras. Men för de lite smått nationellt medvetna svenskar som tröttnat på att mötas av folk i olika yrkesgrupper som inte kan språket, så kan väl kanske utspelet i betygsfrågan om krav för feriejobb synas hoppfullt. Men detta är bara politik, då de styrande sionisterna oavsett partinamn endast vill en och samma sak, vilket är att det svenska vita folket ska försvagas och bli alltmer osvenskt och internationaliserat.

Centerpartiet Pedofilerna vill väl sänka alla åldergränser?.

"Läste i ett brev från G A Oredsson till mig när jag arbetade hemifrån och han var hemma med våra två skolbarn: Visste du kära Vera att skolbarnen har längre arbetstid än en vanlig arbetare? Först en lång skoldag sedan läxor - det är ju inte klokt vad de fordrar av dem … . . . . "