Misstänkt sabotage mot Nord Stream

Läs hela artikeln på Nordfront: Misstänkt sabotage mot Nord Stream

Både Nord Stream 1 och 2 läcker gas vid fler platser • Misstänker sabotage riktat mot Ryssland.

Schism mellan Ukraina och Ryssland tycks bli besvärlig för Europa. Sabotörerna är ett påträngande besvär dessutom. Vi skulle ALDRIG lagt oss i - vad nu skulle det tjäna till att hjälpa den lille juden i Ukraina som KRÄVER än det ena eller andra och mer och mer. Att hjälpa ukrainska flyktingar är en annan sak, vita folk skall hjälpa sina vita, men skicka vapen och reta Ryssland, bojkott m.m. t. o. m. inom idrotten och nöjesbranschen, ingå i NATO går för långt. Nu förstörs våra hav - snart får det vara nog med vår inblandning !!!

2 gillningar

Är det President Brandon som uppfyllt sitt löfte om att förstöra Nordstream till slut? :clown_face:

1 gillning

Kanske det börjar bli dax att hålla koll på vad Mossad håller på med?

2 gillningar

De som verkligen bestämmer sig i världen har gett sig fan på att vi ska svälta och frysa i vinter. Tror knappast att det kommer drabba kräk som Jacob och Klasse och deras marionetter.

1 gillning

Undrar om det blir vedergällning nu mot de pipelines från Norge som förser Storbritannien med gas? Eventuellt också de pipelines som når Spanien och Frankrike från Algeriet? :wink:

1 gillning

Ganska troligt skulle jag vilja säga. De vill ju ha ner populationen till 500 miljoner och det börjar bli bråttom om allt ska vara klappat och klart till 2030.