Miljardären förutspår en snar krasch för den amerikanska ekonomin

Läs hela artikeln på Nordfront: Miljardären förutspår en snar krasch för den amerikanska ekonomin

Finansministern utlovade insättningsgaranti • Tog snart tillbaka löftet.

Credit Suisse fick en chef som började med en massa PK trams och fånerier . Ni vet " inkludering " mångfald " och allt det där tramset . Dessutom fick cheferna för sig att dom skulle ha "amerikanska " bonusar …och till sist lyckades man driva den 167 år gamla banken till total kollaps.
Get woked get broked heter det visst på engelska.
Inte blev det bättre av att EU och USA tvingat Schweiz att slopa banksekretessen.
USA stämde Credit Suisse för några år sedan för att man tillåtit ett hundratal amerikaner att öppna konton i banken.
Banken tvingades betala ett enormt " skadestånd " .
Man kan ju tycka att människor skulle få öppna ett konto var man vill—men icke !

Det är själva fan! När jag var ung minns jag människor som faktiskt hade pengar i Schweiz och ett vitt plastkort de tog ut skattefria pengar på. Lyllos. Det är då jag vill ha det, men det är väl i princip omöjligt idag

Ackman… ‘glömde’ att nämna roten till det uppkomna; det dagliga rånet av amerikanska skattebetalare för att finansiera det rothscildska skuldräntebaserade utlåningssystemet. 1913 fed, 1916 infördes den illegala federala skatten (amerikanska konstitutionen förbjuder en övergripande skatt, men tillåter delstatsskatter efter folkomröstning i resp delstat) och den var 1%. Idag är den 52% och ökar varje år för att rotschildarna ska kunna upprätthålla sitt ‘betalsystem’ samtidigt som de håvar in räntebetalningarna.

Nu är de på väg att krascha systemet för att 'visa hur instabilt systemet är ‘i sig självt’ (‘och absolut inget de kan rå för’…), för att kunna kuppa igenom cbdc-systemet och låta den ultimata fällogrinden slå igen mitt framför folk.

Detta är slutsteget, efter generalrepetionen 1907 där de iscensatte en ‘finanskris’ för att kunna driva igenom fed 1913. De arbetar som sagt on long range basis, och bryr sig inte om de själva inte får uppleva målen och därför säkerställer denna globalistmaffia sionistprotokollens verksamhetsplan via bloodlines,

Så som sagt, Ackman glömde nämna (och hade han gjort det så hade han och hans anhöriga inte överlevt morgondagen) att hela systemet måste rivas ned och re startas, såklart utan de parasitära bloodlines. Så någon ‘restart’ a la klaus rothscild schwabb, är inte nödvändig såklart, annan än alltså penningomstarten. Men det pratar ju inte parasiterna om självklart, för det skulle innebära utrotningen av dom

1 gillning

Och i svensk statskontrollerad media pumpar man ut samma amsagor som när Lehman Brothers började vackla “det kommer inte att påverka svensk ekonomi mer än möjligen lite på marginalen, inget som den vanliga medborgaren ens kommer märka” så lät det då tills vi fick facit och så låter det nu, skillnaden är bara att konsekvenserna den här gången sannolikt blir betydligt allvarligare.

Svenska äldre kommer att hamna i ekonomisk husarrest när de går i pension, men ingen bryr sig, där finns inget våldskapital som stör.
Det som prioriteras nu är bidragsfamiljerna i “utsatta områden” där det nyligen beslutades extrabidragen ska dubblas vilket som hastigast nämndes i torsdagens rapport 23:15 dvs när majoriteten av skatteslavarna sover.

Nu är det bråttom och pumpa in pengar innan upplopp och plundringar börjar, Paludan visade regeringen om vad som händer annars, kravaller i förorterna, det slutgiltiga
beviset på den skadliga totalt misslyckade massinvandringen får kosta vad det vill att undvika.