Migrationsverket vill att fler afghaner ska få stanna i Sverige

Läs hela artikeln på Nordfront: Migrationsverket vill att fler afghaner ska få stanna i Sverige

Utlänningslagen uppges garantera icke-svenskar i Sverige säkerhet • ”Stiftades för just sådana här situationer”.

Det borde vara skottpengar på alla som jobbar på Migrationsverket.

1 gillning

Måste säga att jag emellanåt tänker på alla invandrare som kommit hit genom åren och tycker Sverige är ett paradis där de får lyxtillvaro på svenskarnas bekostnad. Nu kommer deras kusiner i hundratusental per år och förstör allting. Hahaha. Välkomna till ghettot!

Julafton i Sverige 365 dagar om året för vissa “grupper” numera.

Det är inte bara svenska batikhäxor som ingen normal man vill ta i med ens en 5 meter lång tång som gläds åt detta besked, utan även alla smygbögar och “öppna” bögar inom och utom den svenska politiska apparaten som gläds åt en “trång skön väloljad hazarstjärt”.

Och som en extra bonus blir svenska ungdomar nerdragna allt djupare i knarkträsket.

1 gillning

Ta inte ut glädjen i förskott!

Vänta tills kusinernas kusiner, kusinernas låtsaskusiner och deras halvkusiner, trekvartskusiner och åttondelselskusiner och facebook-kusiner i släptåg av några hundratusen klimatflyktingar också anlänt. För att inte tala om alla kusinernas barn, barnbarn, deras barnbrudar, deras kusiner och deras avkomma också anlänt.

Den som tror att Sverige styrs av svenskar och inte fattar att strukturerad massinvandring är ett sionistiskt krig mot det vita folket, den är så korkad att inte ens kork är lika korkad.

1 gillning

Kalergi-planen från 1924 och Barbara Spectre-videon från 2009 ligger båda helt i linje med varandra och pekar ut ett viss onämnbart folkslag.

1 gillning