Mexiko i hård attack mot västs Ukraina-politik

Läs hela artikeln på Nordfront: Mexiko i hård attack mot västs Ukraina-politik

Pekar ut “elit” i väst som ansvarig för blodbadet • Beskriver politiken som “vi står för vapnen och ni står för de döda”

Sionismen har inget problem med kostnader och ett krigs alla offer, så länge som väl helst det vita godtrogna folket får betala för kalaset. Får de sluga bara igenom sin vilja om en ny världsordning för total förslavande världsdominans, så tycks det inte finnas något pris som är allt för högt. Men med tanke på denne mexikanske president som vågat ta till orda, kanske en del ledare i världen börjat vakna så smått och kanske inser att en liten så kallad utvald elit kanske inte ska få styra allt…

1 gillning

Det finns en 3-4 afrikanska ledare som varit motståndare till vaxxet. Som sedermera gack och dog. Inte helt otänkbart att denne president också råkar ut för en “olycka”. Sedan tillsätter de sluga en mer medgörlig president.

Så länge väst skickar vapen till Ukraína, dödas människor. Ukraina inte har en chans att vinna. Ryssland bara använder 10% av sin militära kapacitet. de kan kriga så länge det behövs. Rysslands ekonomi bara blev bättre under alla begränsningar medan EUs länders ekonomi kommer att dala. Hur länge accepterar folket inflationen, höga räntor, sämre köpkraft pga att EUs bolsheviker vill ha det så?