Men du lever inte då! Så varför bryr du dig?

Läs hela artikeln på Nordfront: Men du lever inte då! Så varför bryr du dig?

Människor som ägnar sig åt politik blir allt färre från redan låga nivåer • Är den demokratiska tanken ett felsteg som skapar mindre ansvar istället för mer?

Det existentiella har vi tydligen kommit till. Har nog tänkt skriva något klokt om förgängelsen och meningen med livet ibland. Det här är en tung fråga som man inte ska gräva ned sig i för mycket, för då kanske man grubblar ihjäl sig. Sådana här frågor kan man kosta på sig om man har en tålig familj och vänner. Som singel, vilket många idag är kan det vara rent av skadligt och livsfarligt att tänka alltför för djupt. Meningen med livet ska man nog heller inte tala om med någon som kanske suttit ensam på en förälders begravning och hört klockringning för vart och ett av åren som den käre släktingen har levt. Sådant är en prövning. Man tar sig igenom det mesta, men inte mycket blir som tidigare om man lyckas att överleva. Jägare med vapenlicens rekommenderas att låsa in vapnen och nycklarna till dessa i ett bankfack om de är känsliga av sig. Något som avrådes är att dricka starka drycker som tröst, vilket bara är än mer deprimerande och gör allt så mycket svårare och livet än mer tungt.

Hade för många år sedan en morfar som inte hade någon gudstro, eller någon tro alls liksom. Kommer ihåg att han sade att han inte var troende men att man lever vidare genom sina barn Många år sedan var det och i början av sjuttiotalet. Han hade haft svår diabetes med flera sprutor var dag och hjärtproblem i många år, han visste nog tydligen att det var en stor hjärtinfarkt på gång. Han höll god min för sin frus skull och sade adjö till de närmaste en extra gång innan han gick till fabriken för att arbeta. Där föll han ihop vid sin maskin och sedan var det slut. Han brukade de sista åren titta ut på en björk vid blomningstid och säga, undrar om man får se den där björken grön igen. När någon säger sig att inte bry sig om livet efter detta, ska man nog ta det hela med en nypa salt. Men visst ska man leva redigt och tänka på de efterkommande, men ingen är mer än människa. Kommer ihåg hur mormor kraschade och nästan inte alls överlevde efter chocken av morfars död. Det kom så plötsligt de hade veckan innan varit ute och rest i nästan hela Sverige med sin nya bil. Sorgen hon hade var så tung så att man nästan kunde ta på den och känna hur den hängde i luften. Hon började sedan resa runt i hela världen, för att kanske försöka att resa bort från sig själv och sina tankar om livet så som sådant. Minns att hon alltid brukade skickade vykort fån alla möjliga länder och skrev att hon var på vift. Det sägs att livet har bara ett löfte och det är döden, det ska man kanske tänka på ibland. Men mycket sällan ska man tänka på sådant, och helst när det är vackert väder och man mår bra. För då är det så mycket enklare att sparka av sig jobbiga tankar och sånt. Man kan ha många ytliga vänner, men när det är som värst är de tyvärr ofta som längst bort. Psykiskt jobbiga känslor stärker en till slut, men tankar på döden, livar inte direkt upp någon. Många nationella har en personlig barnatro på något sätt, vilket kan vara bra ibland. Nu får vi nog spela en glad sång skulle säkert en radiopratare ha sagt nu.

Folkgemenskap!

2 gillningar

Det där känner jag igen och jag har tänkt samma sak men inte tyckt att det varit värt att diskutera vidare. Kunde i och för sig sagt att om du inte förstår det själv så kan jag inte förklara det för dig.

Men jag tycker inte att vi bör säga “vita människor” eftersom det finns stora skillnader mellan vita folk, se t ex “Västerlandet och dess fiender”.

Någon skrev att om liberalismen vinner så kommer alla att vara psykopater i framtiden. Det ligger nog mycket i det.

Att skaffa barn och lämna det åt att växa upp och gå under i de multikulturella HBTQ-helvetena som dagens (((liberala))) västländer utvecklats till är det största svek man kan begå mot sin avkomma, sina förfäder och sitt folk. Det strider mot allt naturligt och vackert som naturen har skapat.

Folk som tycker att det inte spelar någon roll vad som händer med deras avkomma när de dött bör för det första inte skaffa barn och för det andra bör de överväga att bespara oss friska människor deras existens. Jag menar, varför lida i ett livslångt meningslöst tomrum när man kan lösa problemet på några minuter?

Som liten kan man känna mer än vad det tros att små barn kan fatta och förstå. En del föräldrar förstår nog inte att små barn är små människor med tankar, känslor och minne. Redan som kanske runt tre år börjar ett minne sakta byggas upp. 4-5 lär man sig cykla och sånt. Har man begåvats med bra och någorlunda normala föräldrar så växer man sen upp till fungerande människor. Farsan och morsan var födda tidigt 40-tal och talade ofta om det nationella och hur intressant det var att höra på radions nyheter som liten när rösten av gamle Adolf hördes. Sedan blev det 60-tal och sionismen hade redan börjat med den nu vanliga nedtryckande strategin. En uppväxt från slutet av 60-tal till början av 80-tal var nog den mest ideala tiden rent socialt sett.

Det fanns inte en enda neg… och man kunde som vit vara sig själv utan att krypa för invandrare. Sedan började politikerna utföra det vi känner som sveket mot vårt folk. Bussar började anlända lite här och där med mörka rasfrämlingar. Minns att farsan sa att det ibland vid olika stormarknader var som en marknad i Mellanöstern. På den tiden trodde folk på att det handlade om nödställda flyktingar som behövde hjälp för att klara sig. Det samlades in kläder och pengar för att hjälpa de utsatta och det hölls stödgalor och mycket vänsterfolk uppträdde precis som om det handlade om riktiga krigsoffer, fast alla nog såg att det handlade om strukturerad massinvandring. Sedan rullade det hela på med flyktingförläggningar här och där och nästan ingen som opponerade sig. De som vågade säga ifrån kallades i judisk media och TV för rasister och nazister precis så som idag.

Dagens problem har alltså smugit sig in, och på samhället precis så som det judiska inflytandet sakteligen har tagit över hela vårt nordiska samhälle. När sedan de sluga lyckades att ansluta Sverige till EU, genom judiskt smarta finter och trix började massinvandringen och mångkulturen verkligen ta fart. Vad sionismen vill göra är nu allmänt känt. Den som röstar på allt utom NMR, röstar för landets och nordens undergång. Skulle här kunna säga att liberaler och demokrater som vänder det vita svenska folket ryggen till egentligen spottar sina förfäder i ansiktet utan att förhoppningsvis ens förstå det Den som inte motsätter sig fortsatt invandring och mångkultur är värd allt våld som alla mörka skyddslingar nu formar landet till. Terrorism, skjutningar och gruppvåldtäkter är inte invandrares fel - det är alltid väljarens. Den som har släppt in räven i hönshuset kan inte klaga. För information om oppositionen : Vanliga frågor om vår ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!