Media visar noll intresse för köldrekord

Läs hela artikeln på Nordfront: Media visar noll intresse för köldrekord

Värmerekord rapporteras det flitigt om • Köldrekord tigs ihjäl.

Klimatbluffen (aka klimathotet, klimatförändringarna mm mm) är en undergångsreligion. Syftet med denna dödsreligion är helt uppenbar; att avfolka landsbygden och flytta skatteslavarna till megastäder där vi går under i importerat pigmentvåld medan (((rovkapitalister))) lägger beslag på naturresurserna i de avfolkade områdena och vi får trösta oss med att shoppa ihjäl oss på diverse nätbolag. Har vi tur kan vi medverka i någon socialpornografisk såpa på (((TV))) där snälla (((fordringsägare))) räddar oss från personlig konkurs.

När dödsprofeten Jim Jones hade ihjäl ett tusental av sina anhängare i Guyana 1978 väckte det chockvågor över hela världen. Han hade hjärntvättat sina anhängare att begå kollektivt självmord.

Om jag har fel nu så kommer inte nästa dödsprofet att vara en utvecklingsstörd liten flicka från Stockholm att slå det rekordet med råge. Här snackar vi inte om tusentals hjärntvättade personer, utan om en hel ungdomsgeneration, i stora delar av västvärlden.

Koldioxid är ett jude projekt. Kolla vad (((Mark Zuckerberg ))) förbjuder kritik om på Facebook.
Lilla Greta är en Rotschild och Soros produkt.

1 gillning

de blåser hela världen.

fann nyligen att en “nära” (möjligen var det en kusinhistoria i leken) släkting till snorungen Greta “råkar” vara den första svenska nobelprisvinnaren, och även vart med i styrelsen för det rasbiologiska institutet… gissa vad han fick pris för då, om inte något om tesen att co2 orsakar temperaturökning på planeten. men ska tydligen ha ändrat ståndpunkt något år efter nobelpriset. även Einstein ska ha kritiserat den teorin.

en annan nära släkting till vår kära greta är förresten rösten till barnfilmer som bamse samt något monster i “monsters inc” som i “barnfilmen” funnit en hemlig väg till barnens sängkammare…

knappast en slump heller att snart efter snorungen släppts ut i världen och hetsat, och gjort folk rädda för sin egen andedräkt (co2) som hon , enligt sin morsa, kan se med sina ögon som om det vore en gudomlig gåva… eller att den där negern ligger på gatan och skriker att han inte kan andas, medans andra negrer gör djävulskap i städerna. och “vanligt folk” går runt med munblöja

Ingen kommentar från Greta Thunfisk än? How dare you!! :rofl:

@Morningstar Hon har nog fullt upp med att placera alla pengarna som klimatnödiga undergångsanhängare klimatkompenserat henne med. Du ska se att hon kommer att vinna Nobels fredspris också.

Skulle inte förvåna mig det allra minsta.