Media försöker desperat koppla misstänkt person till Nordiska motståndsrörelsen

Läs hela artikeln på Nordfront: Media försöker desperat koppla misstänkt person till Nordiska motståndsrörelsen

En man som inte har varit ansluten till Nordiska motståndsrörelsen misstänkts nu för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse • Mannen uttalar sig hösten 2017 att han inte längre är politiskt aktiv då han saknar intresse.

Ett desperat halmstrå för att försöka balansera den skenande invandrarkriminaliteten som de (((köpta))) politikerna vare sig kan eller vill ta itu med.

Eftersom dumsvensken bara läser rubrikerna i (((slaskmedia))) så är syftet med det här utspelet uppnått; att få dumsvensken att tro att NMR är ett lika stort terrorhot mot allmänheten som blattarna som spränger och skjuter ihjäl varandra och oskyldiga perifera personer dagligdags.

Några konkreta terrorbrott begångna av NMR kan det numera blekbruna SÄPO däremot inte uppvisa.

“förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse”

Han hade fyllt på drivmedel i gräsklipparen och uttalade så grannen hörde det:
"Nu jävlar tänker jag själv klippa gräset ute på allmänningen, eftersom ingen annan gör det!!"

3 gillningar

För mig känns det lite som Déjà vu när jag läser om det här, dels att den vänsterextremistiska regimen än en gång desperat använder sina hantlangare till att trakassera sina motståndare och sen att de lägsta av alla (((diarré-medier))) gör allt för att hitta en koppling till Nordiska motståndsrörelsen (som om det skulle vara det minsta negativt) så dom kan fortsätta sin lögnkampanj mot organisationen/partiet, samt att på köpet försöka förstöra livet för en vit svensk nationell som haft fräckheten att opponera sig mot de riktiga (((makthavarna)))!

Nu vet vi ju inte, som Vejdeland sa, om han gjort sig skyldig till nåt riktigt brott, eller om det bara är desperata feberfantasier från en regim på fallrepet, som i mitt fall!?

Men ofta räcker det ju med att en person haft ett klistermärke eller ett flygblad hemma i en låda från Motståndsrörelsen för att (((media))) ska kunna dra “nazistkortet” och då hävda att personen minsann “varit nazistledare” mm. mm. mm.

Vi får helt enkelt vänta och se vilka fortsatta Fake News-fabler som kablas ut från Bonnier-Pravda och jämföra dom med den ÄKTA SANNINGEN som förmedlas av nordfront.se! :raising_hand_man:t3:

1 gillning

Fulmedia ska alltid ljuga, mörka och vinkla. Detta för att bland annat vilseleda folket och svartmåla oppositionen.
Man kan som sagt vara misstänkt för brott utan att vara skyldig dessutom.
Tur att det finns alternativa medier som Nordfront!

Eller så hade han en resvduk med 5l disel till bilen och så hade han lite NPK gödsel till som han tänkt att använda på allmänningen.

Media och de styrande går hand i hand för att kunna fortsätta dagens politik.
När man i media läser ord som ”förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse” då är det oavsett vad en artikel handlar om lätt att i tanken få upp bilder om vad som egentligen utspelar sig i samhället idag. Det har länge röstats fram partier och politiker som hela tiden endast gjort allt vad de har kunnat för att till synes i sionismens namn skapa en totalt rotlös och rasblandad befolkning grundad på dagens kaosartade mångkultur.

Det pågår alltså i praktiken genom folkutbyte hela tiden en enda stor slug politisk förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. De som är det minsta nationellt medvetna ser att allt handlar om att ödelägga det vita folkets framtid genom att krossa alla slags förutsättningar för att ett folk som de nordiska etniska svenskarna ska kunna existera. Fenomenet som sådant att det vita folket i praktiken hotas till sin existens och förföljs av de sionistiska krafterna är lika över hela världen idag.

Den som har tröttnat på den liberala demokratins till synes inbyggda folkfientliga tendenser till att vilja utplåna det som det vita folket byggt upp har ett val. Det handlar helt enkelt om att vinna eller försvinna. Ska vi som etniska svenskar ge upp och ge bort vårt land och bli slavar, eller ska vi försvara oss och fortsätta i fäders spår mot nya mål. Det finns bara en organisation i landet som står för en sann kärlek till det nordiskt vita folket och har den politik som behövs. Information om alternativ till dagens samhällsförfall finns hos - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

gikk inn på svt texttv nå og der står det enda at han er koblet til dere enda. kansje greit for noen å sende en mail til fake news media og få dem til å rydde opp