Måste kanske radera

Måste kanske radera…

Det är dags att bikta sig liksom. En gång i tiden var man en räddhågsen hare…
När man först klev in på Nordfront och forumet var tanken - Tänk om någon ser det här…

Har märkt att det finns en del som skriver kloka inlägg som de sedan plockar bort efter en liten stund. Då fylls man numera med en bedrövelsens känsla av att; ska detta samhälle behöva vara så här…

Det är bland många så mycket rädsla för att våga visa vad man tycker och känner – alltså vad man står för. Som sympatisör med den moderna nordiska nationalsocialismen måste man våga välja rätt väg. Partiprogrammet: Vår väg är verkligen värd att läsa: Vår-väg2017-03.pdf (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Har den största förståelse för att inte alla vågar riskera att hamna i konfrontation för sin övertygelse. Men man måste åtminstone inför sig själv i sin tanke, våga erkänna att man kanske inte är helt nöjd. För vem kan som vit nordbo och svensk, under dagens åsiktsförtryck kunna säga sig vara nöjd.

Du som vit nordbo med anor kanske oräkneliga generationer bakåt i Nordeuropa, ska du skämmas… För så är det idag, de styrande värnar inte alls om dig, om du råkar vara vit och stolt över ursprung. Lagen om hets mot folkgrupp är här ett tydligt exempel. Denna lag är ett vapen riktat mot oss vita.

Det här att det har skapats en rad olika så kallade minoritetsgrupper med särställning inom landets gränser är endast en slug politisk strategi för att försvaga nationell naturlig sammanhållning och stolthet för att vara en ursprunglig vit nordbo.

Om hela folket idag kom till insikt om vad modern nordisk nationalsocialism i verkligheten står för så skulle motståndsrörelsen snart sitta i regeringsställning. Här en radio-podd om ideologin: Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Har nästan helt kommit ifrån ämnet om fenomenet att en del darrar av rädsla för att ens läsa på forumet och kanske även skriva några oskyldiga egna ord om att landet Sverige inte ska styras av anti-vita rasfrämlingar som hatar oss etniska svenskar. Om det nu är någon som tror att Säpo läser och lagrar allt som skrivs, ska ni alla veta, att det med största sannolikhet mycket väl kan vara så.

Just nu när du sitter och läser denna text kanske en insatsstyrka slår in din dörr och släpar i väg dig till närmsta häkte och dömer dig till fängelse för något nytt, som kan läsas in i den abstrakta och för systemet så praktiska lagen kallad HMF. För tänk på att varje inloggning syns, varje inlägg sparas. Ingenting på nätet är egentligen helt anonymt, om nu de styrande skulle vara riktigt intresserade…

Den enda vägen till en folklig trygghet och gemenskap i nationell anda är faktiskt egentligen att man i en eller annan form är stolt medlem i motståndsrörelsen, läs mer om detta: Kategori: Artiklar om medlemskap (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) För dig som helt har tröttnat på dagens kostsamma massinvandring och anti-vita folkfientliga politik har bara ett enda val politiskt, och det är att stödja – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Nu börjar händerna darra, hjärtat dunkar som en stångjärnshammare, svetten lackar i ansiktet, måste nog dra ned rullgardin så man inte syns… Har nog sagt för mycket… Har väl inte missfirmat någon mäktig jude, detta gudomliga folkslag, i så fall, ned på knä… Krypa i stoftet. Måste kanske radera… Skämt åsido, man kan skriva det mesta bara man använder lite sunt förnuft.

Folkgemenskap!