Massdöden i Donbass: Ukraina förlorar 1 000 man varje dag

Läs hela artikeln på Nordfront: Massdöden i Donbass: Ukraina förlorar 1 000 man varje dag

Ryssar med allierade nöter sakta ner Ukraina med artilleri • Lämnar tusentals stupade och ödeläggelse efter sig i Donbass.

Juden jublar när vita dödar vita, för det är väl ingen som tror att det finns judiska soldater i detta krig. Samtidigt så gnisslar juden tänder, för kriget utvecklas inte alls som de planerat.

Om de där siffrorna stämmer så bryter det ukrainska försvaret ihop väldigt snart. Frågan är då exakt hur stor del av landet som Ryssland lägger beslag på och vad som händer med resten?

Ett påpekande efter att ha kollat artikeln i The Guardian, 600-1000 “casualties” per dag. Det är alltså döda OCH skadade där de skadade är många fler än de döda. Det sägs att 100-200 ukrainare stupar varje dag.

Ryssland kommer aldrig kunna lämna östra ukraina fram till Dnjepr, pga det smutsington, kiev et al försökt göra med biokemlabben och massmorden på östukrainarna. Själv tror jag de kommer vara tvungna ta hela kustremsan väster om Dnjepr, fram till Transnistrien som vill tillhöra Ryssland, och skära av ukraina fr Svarta havet samt sydvästukraina ner till gränsen mot Bulgarien. ukraina kommer vara västukraina o inget mer, om snortelenzky har tur

1 gillning

Ryssland vinner både militärt och ekonomiskt. Den liberala nyhetsrapporteringen har varit lögn och propaganda. Oj vad förvånande.

1 gillning

Det är helt riktigt. Västukraina är isrhell i Europa. Och isrhell är ruttenschldrns o rounkefellrns talmudistan/khasarien2.0, medan västukraina är khasarien3.0. El typ ngt dyl shitt

1 gillning