Markus Allard: Högern förstår inte att politik är krig

Läs hela artikeln på Nordfront: Markus Allard: Högern förstår inte att politik är krig

Vänsterdissident framträder i Riks • Förklarar varför vänstern är mer politiskt aggressiv och framgångsrik.

Jo, jag tackar! Tredje Rikets återkomst, var ser killen den? Får vi gå ute på våra gator i mörkret utan att se oss om? Har kriminella skjutningar slutat? Har dödandet på vita foster slutat? Kan en ensam arbetande i affären känna sig trygg? Har bögarna och pedofilerna försvunnit? Har de svarta nunorna åkt tillbaka till Afrika med ny kunskap om att bygga upp sina länder? Får gemensamma områden ha sina redskap i fred? Hitta sin bil hel och glänsande på sin parkering? Kan skicka sina barn till skolan med visshet att inte bli trakasserade av rasfrämmande? Barnen har sina mödrar hemma tills skolan börjar? Ordning och reda i skolklasserna? Drömmer Markus Allard - eller? Jag märker i alla fall inte allt detta - ljuvligt vore det.

3 gillningar

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Med judar kan man inte sluta några avtal, där gäller bara det hårda antingen - eller.”

(Mein Kampf)

Väldigt bra , Markus !!!

Vafan är höger i dag? Moderaterna eller? Ett patetiskt parti bestående av JUDE-lakejer och folkförrädare. Dom är inte ens konservativa längre. Totalt onödiga, precis som hela det parlamentariska (((demokratiska systemet))).

Adolf Hitler har helt rätt (som vanligt) när han karaktäriserar de konservativa i Min Kamp: De är alltid på reträtt och det enda som betyder något för dom är deras pengar. Men som sagt, högern i dag är inte ens konservativa, dom är bara liberala penningkåta materialister, som köper allt från den JUDISKA makten, såsom globalism, HBTQP, krigshets, hatet mot den vita rasen etc. Målet är en världsregering, ledd av JUDAR och deras betalda lakejer. Det enda viktiga för samtliga partier i riksdagen är att hitta SIN plats i detta globalistiska system. Man vill vara med vid köttgrytorna och dela det som den “politiska makten” får som mutor av den VERKLIGA JUDISKA MAKTEN som äger och kontrollerar bankerna, det finansiella systemet och medierna.

“Högern” är naturligtvis JUDE-lakejer, precis som vänstern är. Det är bara vi nationella socialister som vågar se verkligheten sådan den är och som är beredda att kämpa för vårt folk och för en verklig förändring. Av detta politiska system kan vi bara vänta oss elände, och ännu mer elände. Alla politiker i Sveriges riksdag skulle skita på sig om dom får en fråga om JUDISK makt. Dom skulle slingra sig värre än en mask på ett metspö. Dom är livrädda för att säga någonting om den verkliga makten, som är deras egentliga uppdragsgivare. Det är signikativt för JUDAR att dom själva ofta skryter om sin makt, men inte ens det vågar de fega kräken som kallas “demokratiska politiker” att adressera.

Vad är Jonathan Sager (SD) för jävla as? :skull::imp: