Mark Lorentzon internationellt efterlyst

Läs hela artikeln på Nordfront: Mark Lorentzon internationellt efterlyst

Häktad i sin frånvaro • Jagas utomlands, bland annat i Norge där lyxvilla genomsöktes.

Kan det var så att (((snuten))) medvetet väntade, trots överväldigande indicier, så att Maciej Gumkowski aka Mark Lorentzon (smaka på namnen och gissa var han hör hemma) kunde ta sig hem?

Och när han lyckats fly (((hem))), så har det fina-fina landet inget utlämningsavtal, så han liksom Joachim Posener sitter säkert o myser. Dessutom kommer våra sinnessjuka myndigheter att fortsätta att betala understöd.
En av alla skäl att ((())) snodde åt sig sin stat, var att skapa ett ställe där internationellt efterlysta kriminella kräk skulle kunna sitta säkra.

Varför alla dessa knepiga parenteser - varför inte bara säga: Juden, med stora bokstäver. Menar inget ondsint eller sånt som Sionister ofta sägs göra sig skyldiga till mot det vita folket. Rashat är dumhet. Varje ras är viktig, men alla kan inte bo på samma ställe samtidigt. Rasblandning förstör naturens tanke, Judar med all världens pengar borde fatta att ojämn fördelning kommer spåra ur… Men som någon sade, mycket går att köpa - men inte ett klart sinne.