Mark Lorentzon hittad död

Läs hela artikeln på Nordfront: Mark Lorentzon hittad död

Inget brott misstänks • Låg i vattnet vid Stenpiren i centrala Göteborg.

Bombman med polska rötter hittas död. Trist att ännu en utomnordisk man kanske visat sig vara opålitlig. Det är hög tid att politikernas byk kokas som man sade förr. Det luktar skumt, hela grejen som var och en med egen tanke kan känna. Många undrar, var det ens denne enligt media udda man som sprängde byggnaden i Göteborg, och i så fall varför? Visst, missnöje mot dålig behandling av anhörig på äldreboende som det talats om. Men sådant brukar väl inte utomnordiska polacker väl ofta syssla med. Det luktar lite politiskt unket här som någon sa i en kommentar någonstans…

1 gillning

Vad förvånad man blev (inte). Efter en eskalerande våg av brutalt invandrarvåld som saknar motstycke i hela världen var man tvungen att skapa en ny “Breivik” för att ta fokus från samhällskollapsen som svenska politiker orsakat genom sitt inkluderande och gullande med kriminella rasfrämmande klaner som långsamt men säkert förvandlar Sverige till en plats som får Apornas planet att framstå som en idyll.

Nu kan politiker och Expo-experter sitta i morgonsofforna och tuta i dumsvensken att det är MÄN och inte rasfrämlingar som skapar våld och otrygghet i det svenska samhället och att botemedlet är ännu mer feminism och HBTQ, allt medan Ahmed & co sitter och gungar gubbar i orten så att det bara visslar om det.

1 gillning

Det är synd att kalla Lorentzon för en Breivik ty Lorentzon har folkets sympati. Det kan man inte säga om Breivik direkt.

misstänker av princip mord när det sägs självmord.

vad vill mördaren helst om inte att nån annan får skulden, och gärna slå två flugor i en smäll - som det heter?

sen är ju självmord helt åt helv-ete också

jag sa från första början att han inte lämnat landet och jag kan garantera att det är någon som mördat honom för det finns ingen i världen som skulle dränka sig själv reptil hjärnan har för stark överlevnads instinkt för det

jag har iaf hängt mig. även suttit på tågrälsen tills Jesus tog bort mig därifrån mhja en ängel. (försök till) självmord är dock inte något jag rekommenderar alls. jude-exemplet är inte det goda precis, av det jag förstått bibeln, läxan i kärlek som.

nån vecka innna det så satt jag vid havet och kändes som jag antingen dränker mig i havet (möjligen var det nån pervers tolkning från min sida om dopet), eller så får jag gå igenom elden. jag vågade inte ens gå ut i det långrunda vattnet utan , tror det var dagar efteråt - men kan lika gärna varit nån dag innan - satte mig och slirpade typ som en hund. sen råkar jag läst om det i bibeln efteråt. fast är inte helt säker på att jag fick i mig något vatten faktiskt.

sen bara nån vecka efter så låste de in mig på psyk medelst LPT flera månaders tid… gissa vad den utländska överläkaren sade till mig? att i sverige så ska vi inte ha folk som pratar om Gud på gatorna. gissa hans förvåning när polisen körde mig dit flera år efteråt, troligen sägandes typ att “han snackade om djävulen i sitt eget sovrum, så vi sade att vi är på uppdrag av Gud och så du får ta hand om honom”… haha, vilken stollevärld. vanföreställningar leker man tydligen med. hallelujah

@ettavgudsbarn123, Det är konstigt så lika man kan vara ibland, men samtidigt ändå så olika. Har alltid som vit nordbo känt att Gud fader själv funnits med inom tanke och känsla. Här på en sida där nationalsocialism och det mer djupa andliga och själsliga kanske inte passar sig. Men nog ska man väl kunna tala om Gud och Jesus, har tidigare nämnt att det på forumet borde finnas ett ämne eller en tråd kallat för: Andligt, vilket inte så många kanske känner till idag. Tanken var väl att kunna hänvisa djupa tankar till ett område där man kunde släppa loss inre tankar som inte kanske fungerar i ett kommentarsfält om nyheter för dagen. Nationalsocialism är mycket mer än bara politik, vilket man vet efter ett tag som läsande deltagare, sympatisör eller kanske hängiven medlem till denna rätt så unga men nog eviga världsåskådning. Har nog tappat tråden, men känner att sionismen gjort detsamma trots all dess samlade ekonomiska makt.
Folkgemenskap!

1 gillning

@Armafrei

ja, av det som snackats om på Nordfronts artiklar om “övernaturlighet” eller vad man sk säga så är det jag sett vart mest typ “vikingarna o frejja” eller dylikt. eller dvs “i tydligt tal”. var väl något om att offra något nånstans också. men “andlighet” lär ju vara kärlek, fred, sanning och utan det så bör det då vara demoniska saker. (lätt att snacka också)

men som det står i bibeln och vad jag kommer ihåg så är en godtagbart offer till vår Gud och Fader ett förkrossat hjärta och ledsam ande typ.

sen så finns det ju demoner. men det lär vara våra intentioner som räknas och med all sannolikhet så får man (oftast) inte se sånt hemskt - av en mycket god anledning. själv tror jag förvisso mig ha sett “min” första demon när jag bara var 6 år gammal. det lär nog berott på att jag öppnat en ovälsignad dörr, inte dåligt pinkat kan nån säkert säga. fast det hade jag ju inte ens gjort utan “bara befann mig i en kompis källare och öppnade en dörr så stod en snubbe med horn där bakom…” och jag kom alltså på det för bara nån månad sedan. sen kan jag ha fel också såklart. kanske det bara var en människa som ville skrämmas, eller hur. som om tjejens storebror stod där och väntade tills jag blev pissenödig på natten.

sen är jag nöjd med att slippa läsa om “flat earth” samt “aliens” men helvetet har väl olika nivåer också.

Guds Ord och Jesus Rike föredrar jag att sätta mitt hopp till iaf. inga mördare eller abortförespråkare lär väl komma in dit. förutom genom omvändelse.