Marine Le Pen avgår som partiledare

Läs hela artikeln på Nordfront: Marine Le Pen avgår som partiledare

Lämnar föraktad av nationalister • Anklagas för att ha hukat för judisk makt.

Att vara kvinnlig partiledare är inte lätt inom nationalistiska rörelser. I början rättar man sig efter kritiker som för det mesta alltid är moderatare i sin inställning än man själv i hjärtat INTE har. Om man är övertygad nationalsocialist inser man att man handlade felaktig och låter sig inte köpas, vilket Marine Le Pen aldrig insåg tydligen. Genom min egen erfarenhet vinner man ändå i längden att vara trofast och inte snegla på den lättköpta taktikpolitiken som i längden bara drunknar i den pressande andan bland alla andra och mister alternativet. Till slut har man inga vänner inte heller några klara fiender, käbbel och baktaleri tar knäcken och lusten att kämpa vidare. Vinden i seglen i början bländade henne vilket är synd. Framgången i mitt fall uteblev, men kan ändå säga att jag har min aktning och vänskap bland nationalsocialister kvar som har större framgång. DET kära kamrater anser jag som en högre vinst än en avdankad världskändis som fick njuta av glansen visserligen, men föll ändå på grund av för mycket från hennes svek.

1 gillning

Ja man får nog vara rätt så naiv och smått tokig om man tror sig som kvinna kunna leda nationella, det är ju knappt män klarar av det.

Tja, det har inte med könstillhörigheten i sig att göra, utan mera med misstroendet från medlemmar och dessa eviga “Abermenschen” som genomgående är män. Dessa kan naturligtvis bättre hanteras av män. Nationella är helt enkelt inte mogna än, att ha en kvinnlig ledare och det beror naturligtvis mycket på feminismens hat propaganda MOT män som känner sig förnärmade, delvis med rätta, då en del inte kan skilja på NS kvinnor mot dessa feministiska och drar hela det kvinnliga könet över en kam. Skillnaden är ändå jättestor men att få dessa nationella män att inse det är en svår uppgift som FÖRST måste övervinnas av oss NS kvinnor som trots politisk ledarskap just - förblir kvinna som i folkgemenskapens tecken även både beundrar och älskar män som kämpar för den nationalsocialistiska ideologin men -TILLSAMMANS. En kvinnlig ledare är inte sämre om hon får stöd utan misstroende. Göran Oredsson och jag var under NRP tiden ett TEAM som samarbetade i 48 år, inte utan svårigheter ut i från och in i från - men vi höll ut. Jag tror och vet att just team begreppet mellan man och kvinna i en kamp som vi måste föra är viktig, det ser man på våra medlemmar. OM en motståndare upptäcker det, DÅ är det viktig att inte falla för splittrings försök från dem, de kan vara nog så gemena både från Vänstern, SÄPO och konkurrerande krafter. Hur de kan arta sig skulle jag kunna berätta en del om.

Himmler var en väldigt vältalig man och hans tal till SS om homosexualitet är säkert lika aktuellt idag som då. Det är ju inte så länge sedan vi kvinnor fick rättigheter här i väst, även om vi inte uppnått målen än, så vet inte varför män ska känna sig mer förnärmade än vi. Men vitsen är väl att vi vill skapa en bättre framtid? Precis som du poängterar, tillsammans.