Makten och finansen bakom en "amerikansk" regering

Läs hela artikeln på Nordfront: Makten och finansen bakom en "amerikansk" regering

Läckta mejl visar hur mäktiga judar “rekommenderade” de judar som fick tunga positioner i Obamas regering • Nu har Biden format historiens mest judiska regering någonsin.

Det här är väl vad man misstänkt! Men bra att få siffror på det. :grinning:

1 gillning

Han är efterbliven. Jeltsin hade iaf alkoholen att skylla på.

Hellre Fan en full ryss, och jag tål inte ryssar, än en dement jude-hjälpare.

1 gillning

“Kul” att vara amerikansk väljare och få den stora äran vart fjärde år att få välja den mest judiske presidenten.

“Majoriteten av pengarna har judiskt ursprung”

Detta stämmer inte på långa vägar. Majoriteten av pengarna har ursprung från amerikanska skattebetalare, men pengarna har vänt på judiska bankkonton och fått “judiskt ursprung”.
Det är tragiskt att konstatera att den vita rasen i de (((västliberala skitländerna))) låter sig luras som om de vore efterblivna femåringar, år efter år efter år. Här kan vi snacka om VERKLIG förintelse.

1 gillning

Ständigt denna sionism och sedan har de sluga mage att kalla det hela demokrati…

1 gillning

Man är inte särskilt förvånad över att dessa judar har kastats ut 109 ggr från nationer som tröttnat på deras beteende, (det är säkert fler ggr genom historien).
I Rumänien styrde judarna folkutbytet från mitten av 1800-talet, då blonda, blåögda, hårt arbetande rumäner byttes ut mot svarthåriga, brunögda romer.

1 gillning

De mäktigaste personer i bakgrunden kallas Illuminati. Bill Gates, Elon Musk och Jeff Bezos hör inte till Illuminati trots att de är väldigt rika. FBs jude Zuckerberg kallade sig själv illuminat, men han styrs också. (Rothschild och de andra illuminati är inte itresserade av rymdresor.)

1 gillning