Majoriteten av gravida svenskor undviker vacciner

Läs hela artikeln på Nordfront: Majoriteten av gravida svenskor undviker vacciner

Barnmorskor avråder vaccinering • Blekingarna är mest skeptiska.

Det låter bra att allt fler förhoppningsvis låter bli att förgifta sina kroppar och sina barn med Covid-19 preparat som inte är ett vaccin i en egentlig mening. Det är enligt många på nätet mer att likna vid ett genmanipulerande biologiskt vapen. Det är många som avlidit kort efter första eller andra sprutan. Många säger att sionisterna bakom detta håller på med ett folkmord över hela världen. Preparatet innehåller en hel del skadliga substanser, som nano-partiklar och DNA-delar av otäcka virus från de mest hemska virussjukdomar som hiv, aids och bland annat även skadliga spikproteiner. Stroke, ansiktsförlamning, hjärtmuskelinflammation och blodproppar är vanliga dokumenterade biverkningar. När forskare har tittat i mikroskop har de sett skrämmande skador på blodets sammansättning och blodplättar jämfört med vad som en vanlig frisk person har innan vaccinering. Det finns mycket att läsa i ämnet på nätet. Den som funderar på att låta sig blodförgiftas genom i princip statlig tvångsvaccinering för att få ett av de slugas vaccinpass för att vara en god liten slav under de styrandes förtryck bör tänka både en och några hundra gånger först.

2 gillningar

Utöver de biverkningar som du beskriver så sänker RNA-vaccin från tex Moderna eller Pfizer det naturliga immunförsvaret, samtidigt som de innehåller covidvirus som ska trigga igång immunförsvaret.

Detta fungerar i de flesta fall i 2-3 månader och sen har man mycket sämre immunförsvar än innan man fick giftspruta nr 2.

"Nya siffror från Folkhälsomyndigheten (FHM), som Svenska dagbladet var först att rapportera om, visar att sju av tio som dog en covidrelaterad död mellan 1 och 24 september var dubbelvaccinerade. Det är framför allt äldre personer, över 80 år, som vaccinerades tidigt i år.

– Skyddet går ner med tiden, det är risk att de kan drabbas igen, säger vaccinforskaren Ali Mirazimi."

tv4.se/artikel/3SCtzoIvVAsNLsZoxvAFZt/kraftig-oekning-av-fullvaccinerade-aeldre-som-doer-med-covid

Nu vill folkhälsomyndigheten att alla över 16 år som är “fullvaccinerade” dvs fått 2 giftsprutor ska ta en tredje giftspruta. Vad är det för vits med att “vaccinera” sig om man är lika mottaglig för covid som helt “ovaccinerade” personer?

För varje giftspruta man tar utsätts man för fler biverkningar och efter 4-5 sprutor är man rimligen så sjuk och har så dåligt immunförsvar att en total organkollaps inte är långt borta.

Gravida kvinnor som låter vaccinera sig förgiftar även fostret. Ett barns naturliga immunförsvar börjar utvecklas efter födseln och bäst i kombination med minst två års amning.

2 gillningar

Det är ofattbart hur folk har låtit manipulera sitt normala tänkande. Folk flest har övergivit sin naturliga skyddsinstinkt genom att blint lita på regimens korrumperade propaganda megafoner. Det är skrämmande att läsa om mödrar som hysteriskt vädjar om att få sina spädbarn “vaccinerade”. Det är också skrämmande att det är så lätt att få igång en masshysteri som leder till splittring av vårt folk där numera de ovaccinerade ses som en paria av de som tagit giftsprutan. Det är skrämmande och djupt tragiskt att folk frivilligt utan att tänka en enda sund tanke låter sig fösas in i slaktfållan som en skock får.

Hur kan de "vaccinerade"hålla på med sina påhopp på de som inte vill ta giftsprutan? Dessa s.k. goda människor med gift i sig sprider ju smittan lika bra som de oförgiftade. De s.k. goda kan bli smittade lika väl som de andra. Dessutom skriver många välrenommerade medicinska vetenskapsmän att det är “tack vare” vaccinationerna som viruset muterat så fort. Det är mer än märkligt att normalt sunt tänkande folk inte kan se genom lögnerna när det finns mångfalt fler argument för att inte låta sig “vaccineras”. Jag kräks när jag hör argumentet från vaxxade att det är osolidariskt att inte ta sprutan. De senare tycker kanske att det är osolidariskt att inte ta chansen att dö tillsammans med fårskocken.

2 personer i min hustrus nära släkt har dött ett par dagar efter andra sprutan, medelålders fullt friska människor som efterlämnar barn och makar bara för att de varit tvungna att vaxxa sig p.g.a. sina jobb. En yngre bekant i släkten har fått hjärtsäcksinflammation och min hustrus mamma fick en stroke. Det finns ett antal läkare i hustruns släkt som berättar att det mörkas något alldeles vidrigt om de många biverkningarna och dödsfall som det så kallade vaccinet orsakar. Om inte den här hysterin och tvånget att bli vaxxad upphör NU, ja då går vi bokstavligen in i mörkret fortare än någon anar. Vi påstådda foliehattar har haft rätt från början.

Precis när jag postat min kommentar så kom denna artikel som ett brev på posten: Vänsterikonen: Ovaccinerade bör "avlägsnas från samhället" | Fria Tider

1 gillning

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

Nu börjar den sista stora revolutionen. Medan juden tillkämpar sig den politiska makten, kastar han bort den sista resten av förklädnad. Av den demokratiske folkjuden blir en fullblodsjude och folktyrann. På några få år söker han utrota de nationella bärarna av intelligensen och gör folken mogna för ett ständigt slaveri, genom att beröva dem deras naturliga andliga ledare.”

(Mein Kampf)

1 gillning