Magnus Brodin Hansson - nu åtalad för kvinnomisshandel

Läs hela artikeln på Nordfront: Magnus Brodin Hansson - nu åtalad för kvinnomisshandel

Antirasisten skulle visa hur han själv blivit slagen av ordningsvakter • Gav 28-årig kvinna som försökte hjälpa honom hjärnskakning.

Ingen idé att ödsla varken tid eller på pengar på sånt här avskräde. Mycket billigare och rationellare med 9mm eller ett par tre meter hampa.

2 gillningar

Skade glädjen är stor bland vänsters avskräde.

Dåligt ölsinne och kanske en bokstavskombination är tydligen något som kan ge oväntade effekter. Förstår att denne figur på sämsta vänstersätt på nätet har betett sig olämpligt länge. Men har faktiskt aldrig gillat uthängningar ändå. Det är väl kanske något om det här att man icke ska döma på det att man icke skall bliva dömd. Har nog fått det från något bibelställe. Den man som ger sig på kvinnor för att hävda sig är ett lågdjur. Men det är väl annars politiskt sett lätt att hamna snett här i världen. Har läst någonstans att även den bäste blir usel i dåligt sällskap. Brukar ofta tänka så när någon vit vänstertyp framstår som total folkförrädare. Det är inte normalt att svika det folk som man tillhör. Sionismen firar alltid triumfer när tanklösa vita går vilse i de slugas konstruerade verklighet som endast hör mörker och den eviga lögnens dårskap till.

Vänstern idag,vilken samling avskräden. Dom duger inte till mycket. Stalin hade skickat hade skickat dom till Gulag direkt. Och så hade nog även andra ledarna som dom hyllar idag.