Maggan har lämnat in sin avskedsansökan

Läs hela artikeln på Nordfront: Maggan har lämnat in sin avskedsansökan

Har träffat riksdagens talman under förmiddagen • Sträcker återigen ut en hand till Moderaterna.

Politiker är redigt dumma i huvudet.

Sossar jobbar med moderater?
Moderater jobbar med sossar?

Deras konstellationer ger en huvudvärk.

Vi vill se mer kommunisttårar, och fler dumma känsloutspel.

Bunt med hippies… (mummel…)

:thinking::grin:

Är lite konfunderat hur det skall bli. Förra högergruppens valseger under 70 talet gjorde mindre bemedlade ännu fattigare. Man t. o. m. svalt när marknadsidiotin tog över. Det var då - men socialdemokraterna fortsatte samma väg efter deras seger med Göran Persson. De svek sina sociala ambitioner och hävde resurserna till invandrarna. HMF lagen grundades och kan tolkas hur som helst. Nu när KD vill grundlägga abortlagen - som de i början var hårt emot, kan man vänta sig svek, svek, svek.

1 gillning

Värdelös sossekärring.

1 gillning

Hon skall förpassas dit hon nyss kom i från, d.v.s. IMF, den globala bankbedrägerikoncernen!
Helt perverst att politiker är med i dylika judepenningskonglomerat, och i synnerhet en som skall föreställa vara nån sorts arbetarföreträdare o patetiskt vifta med röda flaggor på 1 Maj, så fåren blir glada.
Kärringen har alltså sin lojalitet med de värsta bankskojarna på denna jord!
Hon är dessutom gift med ett manligt luder som jobbar för Wallenbergarna.
Bevisar att alla vänsterblivna fattar nada!

Till alla som tror på JUDE-systemet:

Ta till er denna information och börja reflektera.

Det är inte så som (((dom))) säger, i något enda avseende.

Vaccine Narrative Collapses as Harvard Study Shows Jab More Dangerous than COVID

Moderaterna, sossarna och centern. En ohelig allians. Då blir det fri fart för folkuybytet, den morganiserade brottsligheten och allsköns jävlighet de kan komma på. Kristersson har ju varit på Bilderbergmöte så han är redan uppbunden av hemliga globalistiska avtal, precis som Maggan fått under sin tid hos IMF. Naturligtvis kommer Morgan och Strandhäll tillbaka på sina ministerposter så de kan fortsätta att ljuga, göra ingenting - förutom att skriva skit på Twitter, medan Calle Bildt blir utrikesminister så han kan göra fler dubiösa oljeaffärer.

Den ljusnande framtid är vår - i skenet från värmeljusen…

Kommer ej att sakna vare sig Maggan eller Annie. Snöpligt att hon bara fick 10 månader som statsminister. Inte för att jag bryr mig personligen. Klasse-horan kan gott ha det.

Undrar vad Klaus Schwab tycker om det här?

Jag är tämligen säker på att haggan Maggan kommer bli statsminister igen, efter lite hycklande i media från alla partier och en eller tre omröstningar i riksdagen. Utan henne blir det inget NATO, och då lär det bli sura miner hemma från maken när han går miste om att teckna kontrakt om vapenexport till köpstarka krigsmakter. Utan Maggan finns det heller ingen anledning att ha skyhöga elpriser eftersom försvarsbudgeten inte behöver NATO-tillskottet. Allt det här skulle ju vara bra för svenskarna, och så kan de ju inte ha det!

Så tätt på Sannas fylle och cola-party dessutom.

Tror inte han bryr sig direkt? Han har ju tuffe Uffe ändå.