Magdalena Andersson röstades igenom som partiledare

Läs hela artikeln på Nordfront: Magdalena Andersson röstades igenom som partiledare

Sossarna hade låtsas-omröstning i Göteborg • Stående ovationer och Aviciis “Levels”.

För att vara sosse, tror jag att hon är bland dom mest kompetenta. Det behöver inte betyda att hon lyckas. Vi hade ju järn ladyn i Storbritannien. Jag tror dock inte Magdalena är så tuff. Får se hur det går med supandet!

Då kan vi förvänta oss att hon får åka med Wallenbergs privatjet till nästa Bilderbergmöte, precis som Stefan Löfven före henne, där hon kommer att detaljprogrammeras med vad de utvalda globalisterna förväntar sig av henne, ifall hon har förväntningar på att överleva partiledarposten i mer än två månader.

Socialdemokratin har allt sedan mitten på 1970-talet och sveket mot det svenska vita folket i och med början på mångkulturprojektet stadigt gått från statsbärande parti till ett folkfientligt sådant. Ett land som styrs av en politisk ledning som inte till hundra procent drivs av kärleken till det egna vita folket som är grundstommen i samhället har tappat all relevans. Det spelar ingen roll vad den som styr ett sådant parti heter eller om det är en man eller kvinna som är statsminister. Det är så att ett svek mot folksjälen inte kan rättfärdigas med att någon kanske har goda personliga egenskaper eller intentioner eller annat som inte direkt kan hänföras till ett direkt folkförakt.

Det är alltid kollektivet den egna tillhörigheten och sitt eget vita folk för oss här i norden som är det enda som gäller för vårt folks framtid. När man betraktar dagens liberala demokrati ser man direkt att den för länge sedan har spårat ur totalt. Men som mångårig nationell och rasmedveten förstår man även varför. Det är inte landet Sverige som är prioritet, det är det judiska folket de styrande sätter först, det ser man gång på gång genom alla politiska svansviftningar inför allt som är judiskt. Detta följer utan tvekan helt den sionistiska strategin och agendan att göra alla från början fria nationers folk till ett lydfolk under denna för tillfället maktfullkomliga ekonomiska elit.

För den vite nordbo som har tröttnat på att det inte sker någon ändring till det bättre och att det vita folket hela tiden skuffas undan finns det ingen politisk mellanmjölksväg. Det är bara en helt sann nationalsocialism som gäller. Faktum är den att det är det vita nordiska folket och dess arbetare som har byggt upp landet och hela norden. Det är endast det nordiska vita folket som stolt kan säga att norden är hemmet på jorden. Det finns många raser och alla har sitt berättigande i sin rätta miljö, men den vita rasen får aldrig någonsin krypa för att anpassa sig till en liten elits sluga ambitioner. För den allra senaste informationen om en ny politik för en ny tid, besök - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Nu så så kör Sionistisk Vilseledande Television ett inslag där hon kräver att vända på varenda sten för att bryta segregationen. Jag har haft en lösning på problemet länge! Stridsfordon 90 och skjut tills det är lugnt. Jag tror inte hon kommer i närheten. Det blir nog halal slaktad korv istället.

1 gillning

Jag tycker dock inte att man ska fjäska för henne. Hon verkar ju vara en kvinna med hämndbegär också. Skenet bedrar från henne.

1 gillning

Klockren lösning!, kunde inte ha uttryckt mig bättre själv.

1 gillning