Magdalena Andersson presenterar den nya sosseregimen

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/magdalena-andersson-presenterar-den-nya-sosseregimen

Sverige får sin första minister som är transa • Morgan Johansson befordras till inrikesminister • AFA-flickvännen Strandhäll gör comeback

En tafsare -Tomas Eneroth, som är under polisutredning anklagad för att ha tafsat en kvinnlig partikollega på rumpan och en transvestit Lina Axelsson Kihlbom, som blev övertygad om att hon är en kvinna efter att ha stått och speglat sig iförd mammans pumps och rosa BH när hon var tre år - ingår i Magdalena Andersson regering.

Hon lanserade sig själv till statsministerposten som “varannan kvinna” - det löftet bröt hon redan efter sju timmar när hon återigen lanserade en kvinna på posten; SIG SJÄLV!

En transa som skolminister! Dom skäms inte ens för att medvetet förstöra våra svenska skolungdomar.

1 gillning

OK. Ännu en ny demokratisk regering
Gäsp, suck och stön:

Hur många är det som tror att sossarna och Andersson nu är Sveriges mäktigaste personer? Hahaha

Det som är så svårt för vanliga hederliga människor att ta till sig och överhuvudtaget förstå, därför att det övergår deras fantasi, dom kan inte tro att det är sant.

Det är det faktum att världen styrs av kriminella (((psykopater))) och deras organisationer och sammanslutningar.

Dom vill inte tro att det är onda människor och djävulska organisationer och sammanslutningar som styr allt i samhället:

Ekonomi media politik utbildning kultur. Och inte minst tydligt just nu: Den så kallade “sjukvården” med tillhörande globalistisk läkemedelsindustri som inte har något att göra med att hjälpa människor att bli friska, utan PRECIS TVÄRTOM!

När dom trots allt börjar förstå det så kraschar deras världsbild och det kan vara svårt.

Du kanske måste omdefiniera allt, inklusive ditt eget liv.

Men det är denna insikt som krävs nu:

Förstå att världens styrs av hemska mäktiga psykopater och deras betalda lakejer.

Och sedan blir det din livsuppgift att bekämpa denna ondska.

Detta är meningen med allas våra liv just nu:

Att kämpa mot ondskan för att segra eller dö.

Hell seger! :ok_hand:

3 gillningar

Sveriges regering är en sionismens lydregim precis i likhet med kaoslandet USA och även de flesta andra vita västländers judiskt styrda regeringar. Det är egentligen endast ett gäng ytterst sluga judiskt dansande kippa-bärande bankirer som talmudiskt genomför sionismens sedan länge planlagda agenda. Nationalsocialism är enda medicin mot Sionism. Demokrati är endast ett dåligt skämt, ett mannaminne är inte långt numera, är det ens någon som minns förra veckans politiska turbulens i landet. Det finns bara ett alternativ till dagens politiska kaos, stöd – Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Två av de nya ministrarna sade vid presentationen att de SKA ARBETA FÖR YTTRANDEFRIHETEN OCH ATT HOTET MOT YTTRANDEFRIHETEN KOMMER FRÅN NATIONELLT HÅLL. Vätt hycklande och förljugenhet har jag inte hört. 100-tals svenskar har åtalats för Hets mot folkgrupp bara för att de uttryckt sig kritiska mot massinvandringen, Hundralals personer har mist sitt jobb för att de sympatIsierat med SD, nationalister har mördats, misshandlats, hängts ut i pressen och fått sitt sociala och yrkesliv förstört när de yttrat sig kritiskt mot invandringen. OCH DETTA HAR SKETT MED SOCIALDEMOKRATERNAS TYSTA GILLANDE. INTE ETT ORD HR DE SAGT NÄR VI NATIONALISTER UTSATTS FÖR VÅLD OCH FÖRFÖLJELSER. I STÄLLET HAR SOSSARNA AVLÖNAT PERSONER OCH ORGANISATIONER SOM FÖRFÖLJER VANLIGT FOLK PÅ GRUND AV DERAS SVENSKVÄNLIGA ÅSIKTER. T ex ExPO,
Näthatsgranskaren, Tomas Åberg, Martin Tunström (sossen), Robin Enander , Juridikfronten,
m fl

Hur många vet om att sossekossan är ordförande i IMF sedan januari? Detta är så überfräckt att man bara kan misstänka en viss typ av levande organism som ligger bakom detta. För det första så får inte en politiker samtidigt inneha ett sånt “jobb”, speciellt inte en statsminister på grund av att konflikt uppstår om vart ens lojalitet egentligen är. Förutom judar utanför Israel som ALLTID har dubbla lojaliteter, så har ju t.ex muslimska män 4 fruar(hur i hel…te kan svenska feminist-kärringar va tysta om det?). För det andra är IMF en superjudisk ekonomisk mjölkkosseinstutition som bildades sent 1944 när man var säker på att Tyskland, som hade världens mest moraliska regler för penningsystemet, skulle förlora. Alltså, fatta detta, Sveriges statsminister “jobbar” egentligen för en global judisk bank/penning-bedrägeri-rånarliga! Trots det kommer svenska idioter att rösta på detta amöba-parti utan att blinka.