Magdalena Andersson nomineras igen

Läs hela artikeln på Nordfront: Magdalena Andersson nomineras igen

S-ordföranden fortfarande mest sannolika statsministern • Omröstning på måndag, enligt talmannen.

Talmannen meddelade idag att han kommer nominera Magdalena Andersson till statsministerposten igen

En hon igen??!!??
Vad är det här för könsförtryckande diskriminering?!

Förra gången var det ju också en kvinna!
Då borde det väl vara dags för en man nu?!

Varannan damernas, varannan herrarnas brukar det ju annars heta.

1 gillning

Kan vi åtminstone inte ens få en som är nykter? Vi vet ju hur det gick med fyllskallen Churchill vid rodret. Judarna kanske vill ha igång ett nytt storkrig? Dom kanske vill straffa oss för det där med malmexporten? Det gick ju bra förra gången. Miljoner och åter miljoner vita dog och judarna gnuggade händerna i förtjusning. Förlusten av vita kommer ju inte att vara ett problem för dem. Man bara fyller på med nya apmutanter efteråt.

1 gillning

Cirkus i Riskdagen, detta är komik. Talmannen har det inte lätt nu, fick faktiskt lite Galenskaparna-vibbar. Förtroende talades det även om alltså, ett mycket märkligt ord med sådana stolpskott till politiker. Demokratin har väl ännu en gång bevisat sig vara under all kritik och något som inte alls fungerar. Teatrar brukar ju ha revyer sådär vid nyår, men nu har sionismens politiker en egen kabaré alltså. Det enda som saknades var kul sång och musik som inramning så hade showen varit komplett. Måndagen bjuder på mer underhållning, då ska visst Maggan kanske göra en insats igen…

1 gillning

Om talmannen skulle nominera en annan kandidat så skulle Magdalena inte få några pensionspoäng eftersom hon skulle ha tillträtt posten idag.

Det är ju det systemet är uppbyggt på; att politikerna ska få så mycket skattepengar som möjligt för varenda post de innehaft under sin karriär. Så vi får nog tåla oss lite :unamused: Det blev ju i alla fall inte nån ngr.