Macrons krigsretorik på nationaldagen

Läs hela artikeln på Nordfront: Macrons krigsretorik på nationaldagen

”Vi befinner oss i ett hybridkrig” • Kräver uppoffringar av franska folket.

Det är väl logiskt att Ryssland inte vill sälja energi till länder som är fientliga ?? .
På tal om fientliga…DN 15/7 .sid 6-7 , en Marcus Edmund Funck har skrivit 2 sidor om NMR …som "expert " är som vanligt expo …Morgan Finnsiö .
Även Christer Mattsson "lektor på Segerstedsinstitutet " intervjuas.
Allt går i stort sett ut på att alla som haft kontakt med MNR är livsfarliga oavsett om personen lämnat föreningen för åratal sedan .
(Som av en händelse är detta synsätt även säpos , som ständigt kan kräva större anslag och fler medarbetare , som ger fler chefer osv. i all oändlighet…därför passar DN:s artikel säpo utmärkt. )

Macaronen.
Han letar bara efter en anledning att inte beblanda sig med krigandet. Samt att ljuga sitt folk i ansiktet.

Kommer inte på något “gott” som denne franske president har gjort. Inget.

:grimacing:

Är det några som för hybridkrig är det Macron och övriga medlemmar av den globalistiska mobbarflocken. Om något land vågar ifrågasätta den rådande liberala världsordningen ska landet sanktioneras till underkastelse. För att inte tala om hur NATO understödjer terrorister i länder man ogillar för att destabilisera och starta inbördeskrig.
Nu gav man sig på ett för stort och mäktigt land och konsekvenserna av de egna sanktionerna slår tillbaka mot en själv. Då börjar man grina över att Ryssland för hybridkrig. Macron är verkligen en patetisk lögnare.

Rått-agenten går sin boss ärenden, liksom alla andra statsledare som köper vapen och ger bort dessa till Ukraina, med den underliggande illa dolda agendan att skuldsätta sina respektive länders befolkningar, som skor juden på minst 3 sätt (alla vet väl att en jude inte plundrar dig i bara 1 steg, utan i minst 3 steg). Steg 1, skor sig via krigsindustrin, som han äger. Steg 2, skor sig via banksystemet när lander måste låna pengar till vapenköp. Steg 3, skor sig genom att helt enkelt ta folks bostäder, när folk inte längre klarar av att betala räntekostnaderna.