Macron försvarar attack mot ovaccinerade

Läs hela artikeln på Nordfront: Macron försvarar attack mot ovaccinerade

Beskrev ovaccinerade som icke-medborgare • Står fast vid detta och att han vill “göra dem förbannade”.

Om jag vore fransman skulle jag varje sekund från och med nu försöka hitta på det bästa sättet att **** president Emmanuel Macron.

För att hålla ordning i naturen så att det inte blir total obalans, och även motverka sjukdomar inom olika djurstammar så brukar det vara jaktsäsong på olika djurarter. När folken till slut får nog av den onda sluga arten bakom den sionistiska influensa-diktaturen. Då kanske det blir jaktsäsong även på skadliga översittare som älskar att jävlas och har mage att kalla sig folkvalda kan man tänka…

När Corona-pandemin lanserades i slutet av 2019, då visade det sig vad demokrati verkligen är. Den agenda som som de sluga kallar för 2030 som syftar till ett totalt världsherravälde i uppenbar samklang med sionismens mål att judisk makt ska råda över alla folk är inget som någon politiskt har fått vara med och säga sitt om i exempelvis en bindande folkomröstning. Denna självutnämnda grupp som tror sig veta bäst är inget annat än översittare. De agerar som om de har vunnit ett krig och nu tar sig rätten att härja fritt med bland annat Corona-diktatur. Förr var de slugas krig riktat mot nationers styrelseskick för att förändra bland annat landsgränser. Nu har det länge pågått ett krig för att bryta ned det vita folkets självkänsla. Kamp pågår alltid, endast metoder varierar.

Här följer ett citat om - Rätten till nödvärn av författaren Adolf Hitler:

”En klok segrare söker alltid genomdriva sina krav i portioner. Är det då fråga om ett folk, som förlorat sin karaktär-och det har varje folk, som frivilligt underkastat sig så kan han räkna med, att varje enstaka skärpning av kraven inte räcker till för att ännu en gång driva folket att gripa till vapen. Ju flera utpressningsaktioner ett folk finner sig i, desto mera oberättigat kommer man att anse det vara att sätta sig till motvärn mot någon ny, till synes isolerad aktion som ju i själva verket endast är en länk i en lång kedja med tanke på de många och stora olyckor man redan stillatigande och tålmodigt underkastat sig.” (Mein Kampf)

Dagens politik är totalt förruttnad inifrån. Man kan kanske tyvärr påstå att världen behöver den här hårda behandlingen från ekonomins mäktiga sionister. För utan dagens politiska förtryck från en skenbar demokrati och dess korrumperade hycklare, skulle nog ingen kunna inse dagens sanning. Nationalsocialismen av idag handlar om vad som är bäst för vårt vita folk. Den handlar inte om att arbeta och slava för något annat folks agenda. Det är tid att vända landets folkförrädare ryggen och bli en del av den politiska kampen för ett fritt land. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

I intervjun i Le Parisienne sa Makaronen att han skulle pissa på alla ovaccinerade. Verkar vara en “trevlig” prick den där.

Det är mycket bra att han tar så tydlig ställning och bekänner färg. Jag tror att han starkt bidrar till att få ett slut på det judiska terrorväldet.

Mycket bra liten film publicerad på Frihetskamp om vaxxade och ovaxxade.

1 gillning