Macron bjuder in illegala anhöriginvandrare - till Storbritannien

Läs hela artikeln på Nordfront: Macron bjuder in illegala anhöriginvandrare - till Storbritannien

”Macron Brexit-bestraffar” • ”Taktiskt drag inför franska presidentvalen”.

Gör en affär med en jude! Och var säker på att bli lurad.
Tror mer på Polens taktik. Det behövs inga mer araber n**** muslimer eller judar i Europa.

1 gillning

Bygg fler giljotiner. Givetvis i Minecraft.

Macron är en av dem som vill förstöra Europa. Men ändå inte värre än vår Stefan Lofven för vid staty rivningen slog Macron näven i talarstolen: "Att I Frankrike rivs inga statyer - " Sade Stefan något sådant? Nej han mjäkade bara om “Förintelsemuseer” i våra städer. Linne, säkert Karl den 12e, säkert fler som vänstermaffian har ett ont öga till. Macron kan ändå bäva som han går an med desertörerna från Afrika och Arabländerna. Tja England. Detta land var de första att blanda xxxxx med sin vita befolkning.

1 gillning

Den européerfientliga afroimperialisten Napoleon IV Macron har redan förstört det franska samhället. Han vill se ännu fler afrikaner och muslimer i Rothschilds Britannien. “Å andra sidan skiftar britterna mellan samverkan och provokation.” De britiska krigshetsare, lögnare och massmördare hade inga problem med att mörda libyer och irakier, men de har problem att skjuta dem under kanalkorsning. De tycker inte om döda i hemmaområdet.

1 gillning

Sionismens sluga hantlangare vill bara en enda sak och det är att med alla till buds stående medel krossa det vita folket som är det enda som står i vägen för judisk makt. Massinvandring, klimattjafs, vaccintvång och alla politiska dumheter som helt saknar rim och reson är bara skapat för att förstöra vita länder. De flesta nationella har väl läst den klassiska skriften Sions vises protokoll och förstår strategin bakom det som verkar vara något slumpartat som sker. Men för alla nytillkomna läsare följer här en länk: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Vid 14 års ålder blev Macron offer för en 37-årig rugguggla som också var hans skolfröken. De har på senare år intygat att de inte hade sex innan den lille macaronen hade fyllt 18 år, hon 41 - tro´t den som vill.

Vad glad man skulle känna sig om ens egen 14-årige son råkade ut för samma sak :unamused: “Pappa, får jag ligga över hos fröken i natt?”

Sen när han blev “vuxen” blev han offer för Råttskitbanken. Uppenbarligen fungerar mentalvården i Frankrike lika dåligt som i det som en gång var Sverige.

Tja, så vad ska man förvänta sig?

1 gillning