Machetebeväpnad hakkorsman greps utanför Demokraternas högkvarter

Läs hela artikeln på Nordfront: Machetebeväpnad hakkorsman greps utanför Demokraternas högkvarter

Pratade “vit makt-ideolgi” när polisen grep honom • I den hakkorsprydda pickupen hittades machete och bajonett.

När förtrycket blir hårdare mot oss - tar förtvivlan, överreaktioner överhanden. Det verkar som svenska förbudsivrare får motstånd i sina egna kretsar och inser denna fara. I USA är ju denna tendens vanlig, på överdrifter , både på den omhuldade svarta sidan och den vita som förtrycks. Men ändå - varje motstånd från de vita är på något sätt nödvändig.

1 gillning

Låter som ännu en av alla dessa false flag operationer iscensatta av CIA eller någon annan av USAs alla (((säkerhetsorganisationer))) som inte är till för den amerikanska ränteslavande befolkningens säkerhet, utan för de utvalda parasiter som kört landet i botten sen USAs skapelse.

Eller kanske är det som Vera skriver; att det handlar om förtvivlan och överreaktion från en drabbad vit person. Men hade det varit en AFA- eller BLM-aktivist som hade stoppats med tonvis av vapen och sprängmedel så hade det aldrig blivit någon nyhet på judemedian.

De styrande i bakgrunden gör allt vad de kan för att skapa motsättningar mellan folkgrupper för att kunna genomföra sin sin sionistiska agenda. Det handlar om att splittra hela samhället för att styra enväldigt i världen. Nationella som insett de slugas strategi använder utåt sett inte symboler och äldre uttryck som av sionisterna laddats med en negativ energi hos befolkningen som i stort inte är medveten om dagens bistra verklighet. Man bör här understryka att våldsamheter i frustration inte fungerar, men självförsvar är alltid självklart. Det har hela tiden ända sedan andra världskrigets slut pågått en sionistisk antivit kampanj mot dem som inte önskar underkastas judisk makt och förslavas för att i praktiken bytas ut mot främlingar från andra delar av världen.

När en ekonomiskt stark minoritet styr i det fördolda så vill den sällan synas och dra på sig ett förståeligt missnöje för diktaturfasoner och ett totalitärt bankstyre som det kontantlösa samhället, tvångsvaccinering och annan nedbrytande antivit och antinationell strategi innebär. Demokrati tog genom införandet av pandemirestriktioner mot coronainfluensan i praktiken slut och ersattes med ett brutalt förtryck. Det här vet alla vita nationellt sinnade och har valt att vända tidigare partier ryggen och väljer nu att gå friheten och en trygg framtid till mötes för sitt eget folks överlevnad. För information om landets opposition mot falsk demokrati, besök Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Artiklar om ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!