Löfven medger: Utan "Förintelsen" skulle antisemitismen öka

Läs hela artikeln på Nordfront: Löfven medger: Utan "Förintelsen" skulle antisemitismen öka

Fruktar att judehatet skulle leda till förintelse ifall “Förintelsen” glöms bort • Behövs också ett enormt propagandamaskineri och privilegier för att skydda judars makt.

Sionisterna är så angelägna att krossa allt motstånd mot judisk makt att de tycks helt förvirrade och till synes är i konstant tillstånd av totalt storhetsvansinne. Mångkultur och strukturerad sionistiskt EU-styrd massmigration av mörkhyade rasfrämlingar till vita länder används för att bryta ned varje enskilt tidigare fritt lands naturliga nationalkänsla. Det ironiska här är att sionisterna valt massimport av människor med en sorts människosyn som ofta står i motsats till det mål sionisterna vill uppnå. Antisemitismen som sionister talar om i betydelsen, ett hot mot det judiska ökar stadigt dagligen genom massinvandring och mångkultur. För det är väl statistiskt bevisat genom bland annat BRÅ att grov brottslighet allmänt i landet inte är något som vita nordbor är överrepresenterade på alltså. Massinvandring är ett sätt trampa på det svenska ursprungsfolket, men samtidigt tycks sionismen gräva sin egen grav åt de så kallade utvalda om man skulle tala i symboliska termer så att säga.

1 gillning

Vem som styr absurdistans dyraste dagis, behöver inte jag tveka om.

1 gillning

Om judarna verkligen vill avskaffa antisemitismen så gör dom det bäst genom att avskaffa sig själva och börja leva ett bättre, inkluderande liv fritt från hat, hot, rasism och våld. Själva ordet “antisemit” är så schizofrent att man anar vari problemet ligger. Semiter är ett arabiskt folkslag som består huvudsakligen av judar och palestinier. Om man är “antisemit” så vill man alltså förinta alla judar OCH palestinier - makes no sense to people with at least a half functioning brain.

Mitt förslag till judarna är: överge den väg Moses ledde er in på, konvertera till islam, omfamna era semitiska bröder och systrar och bygg upp Mellanöstern. Inte med plogen i den ena handen och svärdet i den andra, utan med kärlek, inkludering, öppna gränser, HBTQ och rasblandning. Och naturligtvis ska alla judar i diasporan återvandra och delta mänsklighetens största kärleksprojekt :smiling_face_with_three_hearts:

2 gillningar

— Det är bedrövligt och vi kan aldrig acceptera det. Det är klart att du med stolthet och glädje ska kunna säga ”jag är Nationalsocialist!”, menar Löfven.
:raising_hand_man:t3:

1 gillning

Holohoax och kriminalisering av antisemitism ska säkra judarnas talmudiskt mål av världsherravälde.

1 gillning

I en diktatur, så får man inte kritisera makten! Så vad är det man inte får kritisera? (((Dom))) avslöjar sig själva.

1 gillning

Rövën är verkligen dum. Med dessa uttalandena, som bevisar utom allt tvivel vem han jobbar för, så säkrar han ju bara första placeringen i Finspång, och högsta lyktstolpen.

1 gillning

Nej, Semiter är en språkgrupp. Så det är ännu dummare, för en stor grupp som talar ett semitiskt språk, är Armenierna, som är kristna.
Begreppet är alltså så urbota dumt, att det är väl därför det fungerar, enl devisen att ju större lögn, desto lättare är det att lura folk, som den störste skrev i sin bok, vilket ju juden har lyckats förvanska och förvrida till att den störste menade att han och nationalsocialisterna använde metoden, när den störste i själva verket beskrev hur juden agerar. Ser denna lögn ploppa upp titt o tätt bland nyvaknade, som inte läst på, och hänvisar till den störste, utan att begripa att de, när de läst på, i själva verket avslöjat juden :slight_smile:

1 gillning

Rasligt är judar och palestinier samma folk: Araber och deras gemensamma anfader hette Abraham. Abraham som hade två söner och som hans gud Jahve ville att han skulle offra en av. Den ena sonen hade en judisk mamma och den andra en ickejudisk mamma. Abraham valde då den ickejudiske pojken, men blev avbruten av sin blodtörstige gud i sista stund.

1 gillning

Exakt så är det. Judens beteende avslöjas i Mein Kampf av A.H.

1 gillning

Judarnas plånbok heter “förintelsen” och idioter som fyller den.

2 gillningar