Ljuger Alternativ för Sverige?

Läs hela artikeln på Nordfront: Ljuger Alternativ för Sverige?

Alternativ för Sverige har nu inför två val framställt sig som det enda partiet i Sverige i en rad olika valfrågor • Ljuger de om detta?

Intressant resonerat å problematiserat Marcus Hansson!

1 gillning

Personligen allergisk mot nationella partier som tror sig kämpa “på det rätta sättet” och delvis går med på hetsen mot den verkliga kamporganisationen - nationalsocialismen. Där yttranden alltid är "Vi är inga rasister men … osv. " Splittrar, baktalar, nedvärderar. Visserligen inga direkta fiender mot oss - men irriterande. Det fanns i det nationalsocialistiska Tyskland olika fraktioner Socialister, judehatare, nationalister, troende, asabeundrare men de fann sig i att enigt lyda organisationen. Skall det vara så svårt att göra??

3 gillningar

Än mer viktigt och helt grundläggande är att eliminera det globala utsugande ränteskapande privata banksystemet, d.v.s. exakt det som Hitler förstod och direkt gjorde så fort han fick det förklarat för sig av ingenjören Gottfried Feder på 1920-talet. Det är detta som fick juden att samla alla resurser för att krossa Tyskland så att denna judefria ekonomi skulle sprida sig till andra länder, och inget annat! Allt babbel om “förintelsen”, kristallnatten, racism, o.s.v. är sluga dimridåer som juden sprutar ut för att dölja den verkliga orsaken till andra världskriget, som alltså juden startade, och ingen annan. Ok, de startade första världskriget också, men av andra skäl. Kasselstrand som är nationalekonom vill inte ta i denna frågan med tång ens. Antingen är han en idiot som inte fattar, eller så är han köpt opposition.
Inte ens NMR trycker på denna frågan i nån nämnvärd grad. Varför?

2 gillningar

Jag tror att det är för att det är olagligt att säga det i judediktaturen.

1 gillning

AFS klarar inte av att hålla ett Torgmöte! Dom blir attackerade av vänsterblivna och kan inte försvara sig. Ingen kan klara en diskussion med en som är insatt i NMR. Vänstern har inga argument.

2 gillningar

Personligen så håller jag med om att smutskastning mot andra på vår kant är fel, men jag tycker det är att kasta sten i glashus,m. Då motståndsrötelsen också påstådd att de är den enda organisationen för det ena och det andra. Tex då Nordisk ungdom fanns, då påstod Nmr att de var den enda kamporg. Jag tror att det är vanligt att när man är organiserad i en organisation så är det lätt att få tunnelseende.

2 gillningar

Ja det blir lite dubbelmoral.

Det finns bara ett alternativ till dagens samhällsförfall. När Du står där i vallokalen och har klistrat igen kuvertet som innehåller valsedeln där det står Nordiska motståndsrörelsen på. Först då kan du känna att det var mening med att gå och rösta. Varje röst är en rejäl käftsmäll på landets samtliga anti-vita korrumperade skojare, som flinande endast vill förstöra vårt land. Det finns bara ett parti som har den nationella politiken som behövs. Rösta på - Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Lägger stor vikt vid hur de skriver 7-klövern istället för 8-klövern. Var det inte så att AfS grundades för att SD höll ungdomsförbundet i bur? Hur kan de antyda att SD inte är del av etablissemanget i dag??? Falskt så det förslår.

Förövrigt stör jag mig på deras kostymnationalism. Senaste rekryteringen som man visade upp på sin youtube-kanal var en… Egenföretagare som bor på någon rikemansö i Stockholms skärgård. Jag förstår att svenskarna är så pass lurade att man charmas av kostymer och fina titlar, men inte fan skapar man någon folkrörelse om de som styr/representerar partiet redan är del av en samhällelig- och ekonomisk elit. Hur fan ska vanligt folk kunna identifiera sig med sådant? Att klä sig helt och rent är en sak, det är en annan att kopiera den estetik som det anti-vita systemet satt som standard.

AfS må ha bättre politik än 8-klövern men det säger inte så mycket i sig självt. Det är egenföretagare, kapitalister och s.k entreprenörer hela bunten. Det är ingen folklig rörelse och kommer aldrig att bli om de så blir regering på egen majoritet. Att vara eller kunna bli folklig har med essensen i ens organisation att göra och större värden. Är man räddharar som går ut med påståenden som “Vi är inte nazister, NMR är de sanna nazisterna” (andemeningen av ett citat från Jeff Ahl, AfS) så är man uppenbarligen villiga att spela det politiska spelet på fiendens villkor. Usch och tvi säger jag. Vad mer att påpeka än William Hahnes försäljning av munskydd till ockerpriser när coronahysterin tog fart på riktigt. Så folklig var han att han hellre gjorde sig själv rik på extremt billigt inköpta munskydd som sedan såldes dyrt till svenskarna… Han fick avgå, och tur var väl det, men att en topp inom partiet gjorde något så vedervärdigt på grundlurade svenskars bekostnad. Fy fan.

Vad är AfS ens? Nationalkapitalister? Utöver deras invandringspolitik, något som enbart är sunt förnuft och inget bevis på att partiet i stort är bra, så ser jag inget nytt eller radikalt komma fram från deras läger. Motståndsrörelsen har min röst och mitt stöd vilka andra giriga, oppertunister som än dyker upp.

I NMRs fall är det en självfallenhet att så kommer att ske, och det går väl lite upp och ner. Jag vill minnas att NMR har basunerat ett budskap mot bankväldet under många offentliga tillställningar. Borde man göra det mer för de inbitna och insatta? Ja, det kan jag hålla med om och jag tror att det är något som kommer att göras nästa gång man har en större demonstration. De senaste åren har det varit mycket kaos på det politiska brädet i stort så därför tror jag att de djupare och mindre populära ämnena som bankerna fått stå till sidan. Läser du däremot om hur bankerna agerar mot medlemmar i NMR förstår du liksom jag att NMR inte tänker tillåta detta i ett nationalsocialistiskt Sverige :slight_smile: AfS däremot har ALDRIG nämnt något om bankväldet, jag har då iaf inte hört minsta pip från de om detta och det har en enkel förklaring: AfS är ett kapitalistiskt parti, civic nationalism kommer till mina tankar, antar att det på svenska kan kallas typ nationalkapitalister. Se bara William Hahnes munskyddsfiasko, ett ypperligt bevis på vad dessa egenföretagare och rikemän är för några. Allt annat än folkliga!

Hur som helst, apropå AFS å SD så börjar man bli less på Youtube-kanaler som Riks osv, som antagligen används för att folk inte ska lyssna på Nordisk radio istället.

Att Riks sen väljer snygga tjejer till programledare gör inte saken bättre. Man kan nästan kalla det en ”honey trap” för ensamma män.

2 gillningar

Vem kastade första stenen? Ett tips: Jeff Ahl från AfS på sin twitter “Vi är inga nazister, NMR är de enda nazisterna”. AfS är villiga att agera duktiga på etablissemangets villkor och gnälla om nazister, då får man tyvärr tåla att ansättas.

Nordisk Ungdom var inte en kamporganisation. De höll på med en del hyss och roliga upptåg, men i grunden var det kapitalistgrabbar från stockholm som hade för mycket fritid. De hade ingen ideologisk grund och inget budskap utöver “invandring dåligt”. Det var aktioner som drev med invandrare och hetsade lite mot ensamkommande vuxna, något som iofs var roligt men har du inte mer att komma med kan det bara ses som lite lattjo och trams.

Förövrigt när NMR påstår sig vara det ena och det andra är det baserat på sanning. Det finns ingen nationalistisk organisation, som går att rösta på och stödja på lika många sätt, som erbjuder det som NMR erbjuder via nationalsocialismen. Det är Sveriges enda parti för frihet, det är Sveriges enda parti för folkgemenskap och styrka, det är Sveriges enda parti som vid makten skulle ta i med hårdhandskarna mot bankväldet. Om AfS anser sig stå för dessa saker får de väl börja prata om mer än sina 500.000 blattar som de säger sig vilja skicka hem. Innan dess har de inget att komma med utöver sin invandringspolitik som dessutom är utklassad med hästlängder av NMR.

1 gillning

Alternativ för Sverige är Sverigedemokraterna 2.0! Det har jag hävdat sedan valåret 2018, då de helt plötsligt fick både finanser och utrymme i media att resa land och rike runt och predika samma smörja som SD. Kan orsaken vara att man ville hindra de som genomskådat SDs Israelpositiva ställning och då orsakade en nervositet att dessa skulle gå över till NMR?

1 gillning

Ursäkta franskan, men vilket skitsnack. Upp till bevis att Motståndsrörelsen någonsin kallat sig den enda kamporganisationen!

Bra poänger av Hansson.

Det är rika egenföretagare hela bunten. Såg du en av deras senaste rekryteringar? En riktig överklassnisse, kostymnationalist. Det är allt AfS vill visa upp, rikemän som är allt annat än folkliga.

1 gillning

Oavsett.
Vi måste hålla ihop i dessa tider. Alla typer av nationella.
Nu har inte jag läst deras partiprogram dock, eller känner till dem faktiskt.
Jag har alltid tyckt att de är en gammal relik från tidiga SD. Som vill bli
pånyttfödd. De kopierar det som tidigare var SD i deras ungdom.
Ljuger tror jag inte de gör. Men de vill ta ut svängarna lite.

Neh. Nu slutar jag svamla…

:zipper_mouth_face:

Äh. Jag håller på dig Vera.
Vera. Vår nya stadsminister.

:grinning:

1 gillning

Det är viktigt att man håller ihop. Ensam är man stark, men med flera är man allt.
Jag ser då och då klistermärken från Motståndsrörelsen lite här och var omkring där jag bor, det gör en glad, och hoppfull, trots allt. Tack till er som sätter upp dem.