Lidl sänker priserna på 100 livsmedelsvaror

Läs hela artikeln på Nordfront: Lidl sänker priserna på 100 livsmedelsvaror

Tyska matjätten vill hjälpa svenskar “i dessa tuffa tider”. • Ica, Coop och Axfood vägrar följa efter.

Frågan är, hur långt ska man köra för att handla billigt? Dyr bensin och disel.

Jag tror att halal-sortimentet är det första dom sänker priserna på.

Finspång nalkas för somliga .

Tänk vad snabbt sionisternas media plockade bort det för vårt land rätt nya ordet ”Greedinflation” från att användas mer frekvent i vardagen. Men det är väl för att konsumenterna av sitt dagliga bröd och smör inte ska se att mycket av prishöjningarna är ren girighetsinflation.

Återstår att se hur staten agerar (som minst av allt är någon folkstat) agerar då den besitter makt som skulle kunna användas nu gentemot livsmedelsbrachen. Elkonsumenterna fick ändå tillbaka en del av pengarna.

Kan det vara möjligt? Det står: vi måste säkra existensen för vårt folk och en framtid för våra vita barn - en fantastisk slogan som nog är fikad? Annars handla gärna på Lidl - de tyska varorna är inte att förakta. Tilsi osten t. ex. den hållbara mjölken, de goda korvarna m. m. Ingen fara att konsumera det. Svenska varor finns i mängd - det jag saknar är det tyska språket. Allt på engelska i de flesta fall.

EU ställer fortfarande högre krav på lantbruk, 10% lantbruksmark ska ligga i träda, ännu mer livsmedelsvaror måste importeras från länder där produktionskrav är mycket lägre. 22-24 mars demonstrradeflera tusen bönder i Büsum i Nordtyskland mot EU. I staden mötte Tysklands ekonomi- och lantbruksministrar från delstatererna. Även nederländska och danska bönder deltog. Nederländska bönder hotas att exproprieteras p.g.a. högre miljökrav. Mänga tyska bönder har redan lagt ner. EU har handelsavtal med Mercosurländerna (Argentinien, Brasilien, Paraguay, Uruguay, Venezuela) och EU blir mer beroende på import. Desutom är bedrägerier möjligt med iporterade varor (kött) som packas i EU. Köp lokalproducerade eller europeiska livsmedelsvaror!