Liberalerna i desperat utspel mot "homofobi" i Polen

Läs hela artikeln på Nordfront: Liberalerna i desperat utspel mot "homofobi" i Polen

”Vi leder kampen för ett inkluderande och tolerant Europa” • ”Ni är homofober som hotar den liberala demokratin.”

Polackerna kommer bara att skratta åt pajasen. Det låter sig inte yttras på ett öppet forum vad polacker tycker om “såna som hon” och som dessutom försöker skriva dem på näsan vad de får och vad de inte får göra.

Ännu ett stolpskott av de falska liberalerna.

Traditionell liberal politik=jude diktatur

Givetvis kommer polackerna att garva läppen av sig. Die dummen schweden har låtit en apmutant dominera dem. Förvisso har de sina judar så man vet ju aldrig. Rätt som det är kanske de börjar propagera för att även Polen ska börja ta emot apmutanter i stora mängder.

2 gillningar

At leva under ett hbtq förtryck är idealet för liberalerna - men som sagt Polen är ett föregångsland mot förtrycket. Så länge det varar.

2 gillningar

Ska de inkludera och vara toleranta så får de ju även ta med “homofober”, men det finns förvisso aldrig någon logik i denna lögnens maktstruktur.
Trepunktsprogrammet verkar också motsägelsefullt, de säger att EU kan straffa en om man inte sköter sig, och samtidigt att man kan bli kvitt den judiska unionen om man inte sköter sig.
Bara att sluta följa demokratins principer så blir man frisläppt sedan, men lite märkligt med en plågoande som hotar att befria sitt offer (påminner om när judar hotar att lämna Europa).
Ett förslag som EU självt antagligen inte går med på.

1 gillning

Det är en märklig ordning i våra judeoliberala “demokratier”. Majoritetsprincipen i allmänna val är helig; därför får SD inget att säga till om i Riksdagen eftersom sverigedemokrater utgör endast 20% av ledamöterna.

Sexuella avvikare, sk HBTQ-personer utgör högst 0,2% av befolkningen, men ändå tillåts denna extremt lilla minoritet att diktera villkoren för 99,8% av den svenska befolkningen och likadant ser det ut i övriga liberala västländer.

3 gillningar

Nyamko Sabuni har blivit brunsmetad av de vita antirasisterna och försöker rädda ansiktet.

1 gillning