Leon Degrelle: 49 år i exil

Läs hela artikeln på Nordfront: Leon Degrelle: 49 år i exil

Markus Rehnström recenserar ny bok från Antelope Hill • Om Leon Degrelles liv efter kriget.

1 gillning

Adolf Hitler sade om Leon Degrelle: “Om jag hade haft en son, hade jag önskat att han var som du!”

Det är väl det mest positiva omdöme en människa kan få. :green_heart:

2 gillningar

Tänk vad många böcker kunde översättas till svenska med sanna berättelser, historier, upplyftande mot alla lögner! Har en uppsjö på tyska också som sorgligt kommer att förstöras troligen, om inte några tyska kamrater kan ta hand om dem. Så mycket går förlorad genom den infernaliska vägran i Sverige att översätta dem konkret, utan strykningar och elaka kommentarer av professionella översättare. EX,: Det nyaste “Das Erbe Hitlers” en underbar redogörelse i bokstavsordning vad som verkligen åstadkommits under III Riket, Emmy Görings memoarer, “An der Seite meines Mannes” Zieglers: “Ein anderer Hitler” osv. Sådana tar inget förlag emot, man förstår helt och hållet att dessa befinner sig under den judiska makten. Under bart att det finns här redogörelser och man får en inblick från Er mot alla dessa smutsiga lögnhistorier som våra förlag älskar att frotterar sig med för att indoktrinera vårt folk. Även denna bok från Leon Degrelle kommer nog inte att översättas av ett “svensk” förlag. Och ÄNDÅ skryts det titt som tätt över yttrandefriheten i skrift och tal i Sverige? Säg, skäms de inte?

2 gillningar

Det var tur att inte Remi tillät att hans figurer skulle fortsätta efter hans död. Annars hade vi kanske fått se verk som dessa.
image
image

Stötta Thomas Daltons bokförlag Clemens & Blair, han gör hysteriskt roliga böcker om Judar.

Rekommendera även Det Judiska Problemet av Stanisław Rożniecki, riktig apgarv, Stanisław mobbar skiten ur Polska gettojudar i den boken.