Lena Philipsson - Det Nya Europa

Läs hela artikeln på Nordfront: Lena Philipsson - Det Nya Europa

Musik • Denna vecka presenterar Nordfront Lena Philipsson och hennes låt ”Det Nya Europa”.

Den här låten har jag inte hört förut, även fast den är några år. Det verkar vara Orup som skrivit txt och musik.

Musik och lyrik är något som kan väcka en slumrande tanke och känsla till liv. En del låtar man hör glömmer man snart lika fort som ljudet av dessa har tystnat, andra låtar liksom dröjer sig kvar inom en för en stund och lämnar en slags märklig energi, nästan något andligt som är svårt att förklara. Nationella är inte främmande för att naturen har sina gåtor där mycket handlar om energier av olika slag, vilka kan vara negativa eller positiva. Svensk musik är rätt känd för sitt känslomässiga register som väl betecknas som det melankoliska och finns någonstans i ett gränsland mellan den negativa och positiva känslan som ibland väcker till en stilla eftertanke. När nordbor som tror att allt är utbytbart vaknar upp och inser att det finns värden från förr inom oss som är värda att försvara då kommer mycket att förändras det är något som sionismens sluga varelser är väl medvetna om, men här får det vara bra med tal om ett nationellt uppvaknande som måste ske. När det gäller artisters repertoar kan de variera musikaliskt och konstnärligt, men ger här tummen upp för veckans låt med: Lena Philipsson - Det Nya Europa.

Väldigt intressant text. Går den att tolka på mer än ett sätt?

Nej! Om man är normalt funtad i skallen och har minst en fungerande hjärnhalva så ser man att låttexten beskriver det (((vänsterliberala))) mångkulturhelvetet som Sverige förvandlats till.

1 gillning

En annan låt som var tidigt är
Owe Thörnqvist Sverigebesöket
Givetvis så blev det förbjudet att spela den på Sionistisk Vilseledande Television.

1 gillning

Låttexten beskriver ju verkligheten - klart som korvspad att den inte får spelas på (((svensk sanningsoberoende media))).

1 gillning