Lena Mellin har rätt: I Sverige fungerar ingenting

Läs hela artikeln på Nordfront: Lena Mellin har rätt: I Sverige fungerar ingenting

Lena Mellin är rädd att folk ska vända samhället ryggen • Men samhället vände folket ryggen för länge sedan.

En vanlig felstavning folk gör är stadsminister. Låt Uffe bli stadsminister i dumokratin och monarkin Sverige som i fortsättningen bara kommer omfatta Fjollträsk med närmaste omnejd. Vi andra bildar våra egna småstater lite överallt. Försöker sedan de politiskt korrekta där uppe skicka bylingar och militärer på oss, så kommer de för första gången i sina liv får uppleva att den gamla klyschan våldsbejakande högerextremister faktiskt blir verklighet. För kommer de som fiender med vapen i hand, kommer de också att bemötas som sådana. Sedan kan de sitta i sitt mini-Sverige och pladdra och tjafsa bäst de vill. De kan också importera hur många rasfrämlingar de vill. Ty de kommer inte vara välkomna i våra ministater hur som helst. Hellre det än att fortsätta leva i judeglobalisternas helvete.

ÄNTLIGEN!!!

Det svenska folkets överlevnad säkrar vi inte genom att vara en del av det här jävla skitsamhället. Folkets framtid säkrar vi genom att skapa en helt ny statsbildning.

Det är inte bara i Sverige. Det är i princip samma i hela Europa.

Den JUDISKA makten måste krossas.

När ni sett färdigt den här filmen så börjar ni nog förstå varför det ser ut som det gör i dag, och vad som måste göras för att skapa en framtid för vårt folk.

Titta på Europa: The Last Battle :ok_hand: