Lantbrukare planerar protest mot höga bränslepriser

Läs hela artikeln på Nordfront: Lantbrukare planerar protest mot höga bränslepriser

Rekordhöga bränslepriser • Svenska jordbruket hotas, varnar Alexander von Bothmer.

Vad ska vi med bönder och deras fossiltraktorer till? Det finns mat i affärerna så att det räcker och blir över!

Så här resonerar många klimataktivister och deras fårskallar till följare. I Tyskland har det pågått bondeprotester i flera år mot att verklighetsfrånvända politiker och makthavare gör det omöjligt för dem att bedriva en verksamhet som de kan försörja sig på och som i förlängningen kommer att resultera i tomma butikshyllor.

2 gillningar

Jag hade en stor bondgård som granne ca1km bort. Med ett eget kapital på ca10 milijoner, 250 kor. Dom gick i konkurs pga bank skulder. Om inte sådana gårdar klarar sig, vika gårdar ska då klara sig?
Hyllela är en stor och modern går med 1000 djur. Polacker som mjölkar korna med karusell. Sverige hade ett bra jordbruk före EU.

Sionismen har bland annat som kommunistisk strategi att driva upp priser på drivmedel, bränsle och el för att slå ut landets privata småföretag som bidrar till självförsörjning och nationellt oberoende. Det är det säkert få jordbrukare som känner till. De förstår nog inte att de partier som de ofta röstar på är kopplade till den sionistiska elit som gör dem arbetslösa. Bönder kan demonstrera som det väl har skett ibland i Frankrike exempelvis, men det är bara ett slag i luften. Det enda som fungerar är att vända dagens sluga politiker ryggen och stödja opposition mot antivit och antinationell politik. Den som tröttnat på falsk politik som driver upp priser och höjer skatter i onödan har ett politiskt alternativ för en ljusare framtid. För mer information besök Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Svarar både Andersson och Armafrei samtidigt.

Det du skriver Andersson, det är tyvärr verklighet. Klimataktivisterna och deras följare är precis så urbota korkade med en allmänbildning som understiger medvetandet hos en daggmask. Nej nu var jag orättvis mot daggmasken. Uppfattningen att “det finns ju mat i affärerna” har länge varit en del av tänkandet speciellt hos den urbana “miljötalibanbefolkningen”. Kommer ihåg under 50-talet, jag gick i femte klass, en dialog mellan lärarinnan och en elev “från stan”. Pojken Björn säger att han inte vill ha den “äckliga mjölken” som hans mamma köper från en gård strax utanför stan. Björn vill ha mjölken som serveras på skolbespisningen. Lärarinnan frågar då Björn varifrån han tror mjölken på skolan kommer. Björn svarar självsäkert att den mjölken kommer ju från en fabrik och inte från nån ko på landet.

Armafrei, som oftast beskriver du läget helt korrekt. Globalisterna är ute efter att slå ut alla mindre företag för att själva köpa upp all de kommer över i de följande konkurserna. Globalisterna/sionisterna har som mål, världsherravälde. För att nå dit måste de ha verktygen att tygla alla deras undersåtar till lydiga slavar. Ett av de bästa verktygen är kontrollen över livsmedel. Varför köper B Gates och en del andra skurkar upp så mycket jordbruksmark de kommer över lite varstans i världen om inte för att kunna kontrollera matförsörjningen. Ett svältande fattigt folk är lätt att manipulera. Vi skall inte glömma bankmaffians ideliga försök att avskaffa kontanter. Utan kontanter har vi inget att sätta emot bankskurkarna som godtyckligt kan göra dig medellös. Vidare, covidskandalen kom som på beställning eller rättare sagt var planerad, för att genom skrämsel skapa hysteri bland befolkningen och få till en splittring hos densamma. Nya Zeeland är nog det första landet att uttrycka det hela i klartext. Ovaccinerade skall inte ha samma rättigheter som vaccinerade.
Men vad händer i världen? Jo lite demonstrationer här och var som efterhand tappar i intensitet. Var finns alla revolutionärer? De har aldrig funnits. För de så kallade folkliga revolutionerna, de senaste 200 åren, har alltid iscensatts av sionister eller liknande. De senare har skapat en revolutionär stämning och utnyttjat sina valda hantlangare till att få igång revolutionen. Den revolution globalisterna/sionisterna har skapat har bara ett syfte, att stärka deras makt.

Nej mina vänner, det vi behöver är ledare, ledare som hederligt folk kan lita på i alla lägen. Ledare som solidariserar sig med sina folk, ledare som ser sitt folk som sin familj vilken han omhuldar och försvarar till det yttersta. Tyvärr är det alltför sällan det föds någon ledare med den kalibern.

1 gillning