Länsförsäkringar kan ha brutit mot banksekretessen

Läs hela artikeln på Nordfront: Länsförsäkringar kan ha brutit mot banksekretessen

Nya Dagbladet misstänker att trakasserierna började efter inblandning av “utomstående part” • Länsförsäkringar kan även ha brutit mot insättningsgarantin.

Det brukar väl som oftast finnas en lag för de så kallade utvalda, och en lag för vanligt folk så att säga. Så nog ska det bli rätt intressant att se hur detta banktrakasseri slutar juridiskt. Men statens sionistiska hantlangare lär väl knappast ha något större intresse av att följa de lagar som väl egentligen kanske mest är till för att trampa på vanligt folk kan man tänka.

1 gillning

Om detta är illa, hur kommer det då inte att se ut efter den stora omställningen? Då det kommer finnas 15-minuters zoner som sheeple kommer att leva inom. Nån sheeple bryter mot reglerna och får sitt bankkonto nerstängt. Eventuellt fysiskt bankkontor kommer förmodligen finnas utanför zonen som sheeple inte har tillstånd att gå utanför. Det kommer förmodligen inte ens att finnas ett telefonnummer då allt kommer skötas av AI. Den arma sheepeln har inget annat att göra att “gilla läget” och kommer förmodligen att svälta eller frysa ihjäl. Kan förmodligen inte heller räkna med hjälp av anhörig sheeple då denna då riskerar att drabbas av liknande sanktioner och förlorade sociala krediter. Kvarlevorna av sheepeln kommer förmodligen städas bort automatiskt av autonoma städrobotar. Så kan livet komma att se ut i teknokraternas nya sköna värld.