Läkemedelsindustrin räddar liv - säljer mediciner och förhindrar hiv

Läs hela artikeln på Nordfront: Läkemedelsindustrin räddar liv - säljer mediciner och förhindrar hiv

Hivmediciner blir allt bättre • Vården räknar med att de som är hivsmittade idag kan leva ett fullt normalt liv.

Beträffande HIV och AIDS är följande video mycket upplysande: Why I Began Questioning HIV (From the House of Numbers Deluxe Edition DVD) - YouTube

Dra in bromsmedicinen så får vi väl se hur roligt det är med bug chasing i förlängningen. Borde även spara in en hel del pengar eftersom det är dyrt. Om då homofilerna inte skärper sig så lär väl problemet lösa sig av sig själv efter ett tag.

1 gillning

“Så de kan leva ett NORMALT liv” - Va då? Normalt glömt ett O - eller?

1 gillning

Det var bättre på den gamla goda tiden när HIV/AIDS verkligen var en dödsdom. Utan dagens mediciner hade sjukdomen antagligen utrotats. Nu får vi vita ränteslavar punga ut med enorma belopp för att en liten grupp “normbrytande män” ska kunna leva ut sina perversa lustar och dessutom hålla smittspridningen vid liv.

Här en intressant dramadokumentär om “anno dazumal” om iraniern Farokh Bulsaras tragiska öde efter ett fullständigt ohämmat bögfestande.

Farokh Bulsara är mer känd under sitt artistnamn Freddie Mercury.

Ett onaturligt liv iallafall

Det här med piller och sådant som i artikeln kanske bottnar i ord om sexuell läggning och den inre känsla som människor har och då inte minst den starka drift som ofta styr under ungdomen. Denna känsla kan till viss del kanske leva kvar i tanken hela livet, vilket inte ska förnekas. Men som någon har sagt, känslor kan man sätta sig över. För naturen har en gång inrättats för att till synes visa de seende en helhet som nog är större än det egna jaget. När då så någon kanske ställer en fråga som om meningen med livet, kan man som en tänkande nationell och rationell människa se att allt till sist handlar om det självklara… Kampen för det vita folket går som alltid i sanning vidare.
Folkgemenskap!

Jag förväntade mig att du skulle skötta propagandan Vera. :wink:

Hej, skriver för att alla kanske borde tänka till när det gäller Covid-hysterin.
Kollat in videon med Queen:s sångare och tänkt på det här med hur blodsmitta fungerar. Man har väl kanske inte helt levt som Guds bästa barn alltid som ung, men hetero ska poängteras. Har ändå mött någon kille som man trodde bara ville vara en kompis, men som efter en film och några starka drycker kanske ville lite mer. Den som tror att det homosexuella inte finns i tanken hos en människa för att den kanske har tagit steget in i det nationella eller så är nog helt ute och cyklar. Känslan som någon kanske är född med kan nog inte raderas, utan kan bara kanske negligeras.

Nu går vi in på biologilektionen. Blodsmitta kan komma från svett, saliv, menstruation och sperma. Det som ofta är vanligast ur smittosynpunkt är mannens sperma som har en funktion inbyggd för att kunna penetrera kvinnans ägg vilket alltid behövs för en befruktning vid skapandet för ett nytt liv, alltså barn. Här kan man anatomiskt tala om att känsliga slemhinnor kan drabbas. Som exempel finns det smittorisk vid allt - analt och vaginalt, men även mun och svalg som många vet kan vara en väg för en stor smittorisk. Människan är alltid utsatt för mängder av bakterier och virus alltså.

Det känns nu som att man har kommit ned i en hiss och åkt från en högre våning med helt andra tankar och plötsligt har fått ett uppdrag att tala om vad man som liten fick höra kallades; historien om blommor och bin. En kär historia och kanske därför ofta förväxlad i Hollywoodfilm med just ordet kärlek, vilket det hela inte handlar om som de flesta vet. Det handlar mer om lust eller kåthet. Kort sagt kan man säga att det alltid är bäst att hålla sexet inom ett naturligt och troget förhållande. Men då inte alla alltid är så strukturerade kan det nog vara bra att ha ett par gummin redo liksom.

När man tar en titt på hur det såg ut i Tyskland före, eller under andra världskriget så var det inte så mycket annorlunda moraliskt på den tiden, men medicinindustrin styrd av judar hade inte hunnit så långt som nu. Människor har alltid varit rätt känslosamma och ofta tanklösa som djur på någon sorts märkligt sätt. Man kan inte logiskt tro att det ska behövs att ständigt säga sådant som alla nog redan borde veta. Det som skrämmer när man vet en del medicinskt är att dagens vaccin-sprutor tycks vara fulla med inte bara skadliga nanopartiklar, blodförtunnande och genetiska delkomponenter av parasiter utan även har inslag med med virus kända för att kunna hota ett normalt immunförsvar.

Om man vet och förstår vad som pågår och få lyssnar är det som att stå på ett torg och skrika så högt man orkar medans tanklösa döva får till människor bara utan tanke rusar förbi. Det är inte sant kan man tänka, att det finns så dumma idioter utan ens den mest minimala självbevarelsedrift finns. Har faktiskt sagt åt människor i närheten att tacka nej till sprutan och få vara frisk och fri. Men tråkigt nog går sällan sådant budskap fram. Brukar skriva här och hade en tanke om att skicka en insändare som kanske inte var lämplig då allt mest handlade om död och elände så att säga.

När man talar ska man ha något att förmedla. Måste här säga att den som medvetet låter sig och de sina utsättas för riskerna med ett i det närmaste obeprövat vaccin och vad detta kanske kan leda till. Den har ett ansvar och rent mänskligt sett en skyldighet att oavsett politiskt synsätt att agera rent medmänskligt. Det kan inte vara rätt att medverka till att alla tvingas vara som några labbråttor. Folkgrupper kan tillhöra många olika hörn av vår värld och alla människor har alltid rätt att få existera där de hör hemma utan de slugas gränslösa idioti. För information om opposition mot dagens massinvandring och mångkultur besök - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!