Kyle Rittenhouse i tårar - juryn friade honom från alla åtalspunkter!

Läs hela artikeln på Nordfront: Kyle Rittenhouse i tårar - juryn friade honom från alla åtalspunkter!

Han gjorde inget fel • Juryn frikänner Kyle Rittenhouse som sköt tre vänsterextremister förra året.

1 gillning

För en gångs skull ett helt riktigt beslut.

4 gillningar

Underbart, det är en njutning att se videon där han oskadliggör 3 AFA-råttor, varav två permanent.

Något skadestånd i klass med negerknarkaren Goerge Floyd som dog av en överdos fentanyl vid ett polisgripande lär han tyvärr inte kunna räkna med från statens sida. Tror dock att privata vägörare kommer att skänka honom en och annan slant för det helvete han fått utstå i över ett år i ett negerfängelse.

2 gillningar

Ett föredöme för alla unga vita. Låt dig inte bli överkörd, stå upp för dig själv och slå tillbaka. All heder och respekt till honom.

2 gillningar

Kors i taket. Där hade man kunnat förlora en peng om man satsat. Men det här är bara en delseger på vägen till det sanna äkta och det riktiga. Sionismen är slug och vet att spela sina kort smart. Det här kommer att användas som ett verktyg i kampen mot oss det vita folket. Det är nog rätt så säkert alltså . Judar är oftast sluga och inte bara det, utan även mycket listigare än många kanske tror…

2 gillningar

Det har piskats upp en enorm hatstämning mot Rittenhouse från Demokratiskt håll. Jde råttan Biden gjorde precis ett uttalande att domstolsutslaget gjorde honom både arg och bekymrad, men att han respekterar juryns utslag.

Vilken storsint ursäkt till människa.

1 gillning

Bra att Kyle R blev frikänd. han borde få medalj och skottpengar för att han befriade staden från de två skjutna dräggen

1 gillning