Kvinna med barnvagn rånad och misshandlad i Herrljunga

Läs hela artikeln på Nordfront: Kvinna med barnvagn rånad och misshandlad i Herrljunga

Främmande man stal handväska och matkassar • Knäade kvinnan och flydde på cykel.

Det här fega sättet att råna och även antasta i princip försvarslösa kvinnor lär inte minska i takt med fortsatt massinvandring och folkutbyte med sådana individer som ofta har visat sig ha ett annat synsätt på hur man beter sig mot sina medmänniskor. Kanske hade den här kvinnan naivt röstat på något anti-vitt liberalt fjollparti i förra valet och tänker sig att göra lika i år. Ja, då kan det gå som i aktuellt fall i bästa fall. Älska ditt eget vita folk. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Läs mellan raderna. 3 barn. Alltså är hon med stor sannolikhet rasfrämling. Då har hon röstat på vänsterpartiet.

En svensk kvinna med 3 barn hade åkt bil. En svensk kvinna hade sannolikt inte gått och handlat med barnen utan handlat när barnen var på dagis. Osv… :wink:

Det händer att jag har fel men oftast är mina fördomar korrekta.

och just nu knivdåd i Västerås. Det ända parti som vill utan en massa humanitärt käbbel om utanförskap göra slut på otryggheten är Nordiska Motståndsrörelsen. Du får använda hårda ord, utan att bli utesluten, mot dessa gemenheter. Men vad hjälper ORD?? Ge Dig in i ett gott kamratskap, där kampen mot otrygghet är en realitet, revolutionär i nordisk nationell anda med handfasta tag. Har Du inte fått nog av denna utveckling som t. o. m. förskräcker folk i världen, där förr betraktades Sverige som ett föregångsland av trygghet? Titta på de andra partierna - dalt med löften om nya idrottshallar, fritidsgårdar, högre socialbidrag och fler menlösa poliser, vad får Du som tack av det nyinflyttade klientelet? Fortsatt och ökande misshandel, våldtäkter, stöld och skjutningar. Låt bli att tro på alla lögner om oss, gå med i stället och övertyger Dig själv eller vill Du ha det så? Överfall på mödrar med barnvagn, knivdåd i köpcentrum, skjutningar på gator och torg och Din bil upp bränd.Vi som vill förhindra fortsatt förstörelse av Sverige bekämpas med lögner för att “rädda” demokratin mot Nordiska Motståndsrörelsen som man inbillar Dig. Välj VÅR befrielsekamp innan allt är för sent - VÄLJ - NMR!!

Professor snicke snackes villa gick på försäljning, 28 milijoner. Kanske dags att börja beskatta judar som tjänat pengar på att förstöra Sverige

Han kan också få välja på en enkel biljett antingen till Polen eller till grisrael.

Polen borde öppna Auschwitz igen.

Det är svårt att ta feministernas problem på allvar när sånt här sker. Jag syftar speciellt på medelklassfeministerna å deras toffelhjältar till makar.

Upp till oss nu att inte göra samma misstag som många i de tidigare generationerna har gjort.

Öppna Auschwitz igen? Det finns och fanns ju inga gaskammare i de murade byggnaderna som är lämpliga för massexekutioner, kanske en liten för att avlusa kläder. Gaskamare uppfanns i judisk efterkrigsliteratur.

Kommer återigen att tänka på den roliga möjligheten för de som dömts för mord och fått straff och suttit av straff och kanske betalat skadestånd dessutom, och senare befunnits oskyldiga. Då kan den oskyldige utföra mordet, och gå fri, för han har ju redan avtjänat straffet. Nått att tänka på alla för judeljugande “förintelseoffer” :slight_smile:

Kammler. Mycket tänkvärda ord när det gäller det här med brott och straff.