Kriget i Ukraina

Läs hela artikeln på Nordfront: Kriget i Ukraina

Putin redo att förhandla om landets kapitulation • Ukraina säger sig ha återtagit flygplats norr om Kiev • Uppdaterad 22:10

Har Nordfront börjat anlita judiska CNN som sin “oberoende” sanningskälla?

2 gillningar

Tänkte först nu på morgonen, att ännu en dag när juden flyttar fram sina positioner. Men minsann, Hakkors i taket, nu gick han på pumpen så den krokiga näsan blev ännu krokigare. Vi har ju för lite ingångsvärden för att kunna göra en vettig bedömning, men en sak är rätt säker, vi kommer slippa hjärntvätten om vaxx och klimathot ett bra tag nu. Ultralakejen Stolleberg blev superstressad nu som trodde han skulle hinna bli norsk riksbankschef innan hans nuvarande “jobb” som NATO-boss gick ut :slight_smile:

1 gillning

Nu får vi se hur det går med balt länderna.

1 gillning

Det här kan destabilisera hela Europa. Underbart! Nu kanske det börjar uppstå situationer som vi kan använda till vår egen fördel.

Död åt fienden!

Jag önskar inte död åt någon civil eller militär i Ukraina, men det här var fantastiska nyheter att vakna upp till.

1 gillning

Nu måste vi väl vara belåtna. EU har aldrig varit så skakat och instabilt som nu och jag hoppas att det som sker nu är startskottet till EU-helvetets undergång.

1 gillning

Här skall vi nog sakta ner och betrakta situationen och inte direkt gå in för att förmedla Ukrainas och västs syn på saken. Ännu har vi inga bekräftade uppgifter om en fullskalig invasion av Ukraina. Kanske blir det så men är det inte ännu. Västvärlden har alltför länge blundat för de etniska rensningarna i De båda “utbrytarrepublikerna” som Ryssland nu godkänt. Ryssland har fått nog och vill stämma i bäcken. Väst bryr sig inte ett dugg om befolkningen i Ukraina. Det enda som intresserar USA m.fl. är att kunna omringa sin “fiende”. Allt detta är givetvis skådespel för “allmogen” (vi vanliga). Putin är medintressent i de globala planerna och därför tror jag inte på ett storkrig eftersom båda sidor har alltför mycket att förlora. Det här kan vi bara spekulera om. En sak är jag emellertid övertygad om, saken om att Putin inte kommer att låta sig trampas på alltför mycket av väst. Om Putin är medsyltat i globalism vill han ju ha något att säga till om.

Ryssland har neutraliserat det ukrainska flygvapnet, därav bomber lite runt omkring i Ukraina. Ryska trupper finns förnärvarande endast i Lugansk och Donetsk, det är verifierat. Att ryska flygplan och helikoptrar skulle ha skjutits ner vill jag ha klarlagt med verifierbara bevis. Att Ukraina kan visa upp bilder på nedskjutna plan säger inget då det lika väl kan vara ukrainska plan som Ryssland förstört på marken eftersom Ukraina både har och har byggt ryskdesignade flygplan.

Mig 29 samt några varianter av Shukoi används av ukrainska flygvapnet. Transportplan som Antonov har också byggts i Ukraina. Så återigen, bilder på ryska plan förstörda i Ukraina säger ingenting, men kommer säkerligen att användas av Ukrainska och västliga medier för att öka stidsmoralen i det Ukrainska försvaret.

Ett är i alla fall säkert, Usa och dess vassaller behöver ett litet krig för att vända uppmärksamheten bort från globalisternas tillfälliga motgångar i att genomföra FN Agendan 2030 samt WEF (World Economic Forum) planen om Den Stora Återställningen (The Great Reset). Dessa sluga ormar kommer inte att ge upp om att bilda en världsregering. Vi måste vara mer än någonsin på vår akt och inte förledas av det som just nu händer i Ukraina.

2 gillningar

Enligt SVTs utrikeskorrespondent på plats Bert Sundström syns inga flygplan eller missiler, men han “märker av en ökad stress på gatorna i Ukrainas huvudstad”.

Jag tippar att det utvalda ledarskiktet redan har gjort i byxorna och desperat försöker ta sig hem till Israel, där de kommer att bli oåtkomliga för framtida krigsförbrytartribunaler.

1 gillning

USA, NATO och EU har tydligen inte begripit vilken kapacitet den ryska militären har.

Efter att koalitionen USA/Israel/Saudiarabien via sin proxyarmé IS (ISIS) hade terroriserat, rånat och skövlat Syrien i åratal, ingick Ryssland försvarssamarbete med Syrien och rensade landet på bara några dagar. Något som USA påstod att de försökt i åratal, men av någon märklig anledning alltid bara lyckades bomba ihjäl syrisk civilbefolkning och syriskt försvar.

2 gillningar

Bert Sundström, som varit SVTs korrespondent i Ryssland i många år gjorde sig känd när han anklagade Ryssland och dess “statskontrollerade” medier för lögner, halvsanningar och censur - GENOM ATT BESKRIVA SVENSK MEDIA. Finns skojig video på Jan Millds blogg.

Om Sverige och Finland inte redan har gått med i NATO, kan man undra hur många timmar det dröjer innan nyheter på det så kallade försvarsområdet presenteras i statens television…

2 gillningar

Jag tycker att samtliga 8 svenska partiledare ska föregå med gott exempel, ta på sig foliehattarna och ställa sig i första ledet framför de ryska linjerna.

Nu ojar sig alla svenska och tyska politiker över Rysslands invasion. Detta krig är en bagatell mot dessa politikers massinvandringspolitik och utplånande av den germanska-nordiska rasen.

3 gillningar

Rasblandningen i Europa är en miljon gånger värre än detta lilla klig.

4 gillningar

Ryssland och Vitryssland har fått nog av sionistska pedopacket i ‘väst’ och slår hårt nu. Mkt bra och på tiden. Detta är kontramaijdan1.0. Putin återställer bara ordningen till före 2014 samtidigt som han skickar en fet signal till äckelpacken i de fyra krigsenklaverna; Vill ni ha krig, ska ni få det…Springmaskarna i ‘väst’ har aldrig utkämpat en ärlig kamp o vet inte vad fight är, invalidiserar de inte palestinska barn på Gaza så fosfor och uranbombar de afghaner och irakier, us troops on the ground hade väl sina tuffaste strider på Grenada och där fick dom nästan stryk. På dom Putin och sätt in en riktig regering i Kiev så det blir tryck mot Finland och Sverige att ge f…n i natopedona

1 gillning

Sveriges statsminister Magdalena Andersson påstod i presskonferensen tidigare idag att Ukraina är ett EU-land som måste få “solidariskt stöd” från resten av EU och några ukrainska flyktingar vill hon inte se i Sverige. (Sverige har ju nischat in sig på låg-IQ multikriminella “samhällsbyggare” från u-länder som befinner sig på a*stadiet.

Den franske rothschildagenten Napoleon lär ha sagt: “Avbryt aldrig din fiende medan han begår ett misstag”.

Ryssland har väntat tålmodigt i nästan 8 år på att det (((kriminella ledarskiktet))) i Ukraina ska begå vartenda tänkbart misstag; som att plundra statskassan, förvandla försvaret till en skara inkompetenta idioter, stjäla allt försvarsmaterial och sälja det till konflikthärdar i Afrika och skapa en galopperande inflation, energibrist och korruption.

När tiden var mogen slog Ryssland till med ett “Blitzkrieg” - ett koncept som de tagit efter av världens största geni; A H.

Festen är över för de utvalda råttorna, nu väntar vi bara på ännu en ikonisk bild där de sista av dem flyr i en överfylld helikopter.

Både Ryssland och Ukraina sitter i knäet på förhudslösa utsugare, ingen av sidorna förtjänar någon respekt eller beröm.

1 gillning

Suck, vet inte riktigt vad man ska göra med den här gigantiska hundskiten till konflikt.

Möjligtvis kan man nyttja rysskräcken till att lobba för lättare vapenlagar så man kan skaffa lite mer lämpligare vapen att skydda sej själv med.

Vita mot vita en tragedi. Ett ensidigt reportageflöde och en sak påminns jag om: Visserligen skall den ryska befolkningen behandlas likvärdig i Ukraina men att gå in i Ukraina med en invasion med påstådda pro gnomer är förkastlig. Är man så säker med “PÅSTÅDDA”? 1939 yttrades samma ordalydelse - och använder sig av dem än i dag om anfallet mot Polen där tyska befolkningen utsattes. Misstro, ensidigheten, USA :s NATO inringning. Nu får väl media annat att peka på än våra problem som sker INOM vårt land med mångfaldsinvasionen som för det mesta skedde väldigt motvilligt. Nu kan de gå på utan kritisk granskning. Inte helt - för VI har ögonen öppna.

4 gillningar