Kriget i Ukraina - dag 2

Läs hela artikeln på Nordfront: Kriget i Ukraina – dag 2

Just nu: Kiev redo att förhandla om fredsavtal • Det senaste från kriget i Ukraina • Uppdaterad 23:05

Det må vara en svår fråga, men jag vill gärna ha raka svar från er – är Putin BRA eller INTE BRA?

Så att vi vet var vi har varann.

Enligt mig är detta inte bra. Att kriga där följden blir att vita dör är en förlust för vår ras och de enda vinnarna är usa och några som gnider händerna och har en suspekt näsa. Sen utöver detta så har ju putin gjort bra saker. Svårt för mig iaf att säga att allt är bra eller allt är dåligt.

Det är väl uppenbart att han inte är bra. Han är extremt Israel vänlig och för mångkultur och ett mångetniskt Ryssland. Fängslar nationella till höger och vänster så fort de gör demonstration osv. Mördar opposition politiker för att behålla sin plats och understödd utav de judiska oligarkerna.

Kan någon förklara hur Putin kan i sitt tal säga att han vill denazifiera Ukraina?
Ukraina söker sig till väst, å väst är idag allt annat än Nationalsocialistisk.
Jag förstår att han vill antyda på gamla krig men är det inte till och med för alla klart att väst idag är glomohomo?

1 gillning

tänkte på det med. han vill väl antyda till alla hjärntvättade att när man skriver nazister så blir folk illa till mods. Kan inte tänka mig att han tror Ukrainska ledarna är nationaalsocialister. Men nazister är ett ord folk ogillar mer än allt annat mer än ryssland och blir som en slags triggerpunkt. är vad jag tror.

1 gillning

Putin är INTE BRA!

Robert Eklund förklarar på ett utmärkt sätt den nationalsocialistiska hållningen till Putin och detta (((krig))).

Om vi börjar med situationen i Sverige? Situationen i Sverige är en total katastrof för det svenska folkets överlevnad och framtid. Det mest tragiska är att Sverige är inte utsatt för en militär invasion av ett annat land. Det svenska folket väljer självt att begå självmord.

Alltså är jag för ALLT som förändrar situationen. All förändring är inte nödvändigtvis det samma som förbättring, men just nu kan ingenting bli sämre.

Är Putin bra? Nej! Är en rysk seger i kriget bra för det svenska folkets framtid? Nej inte nödvändigtvis, det beror helt och hållet på vad konsekvenserna blir i Sverige och Europa.

Däremot är det uppenbart att vi svenskar är på väg att bli utrotade. Med tanke på det hoppas jag på det tredje världskriget inklusive användandet av kärnvapen så snart som möjligt. Nej, jag vill inte själv delta i krig och jag vill inte att ryssar och ukrainare dör i kriget, men jag välkomnar ALLT som ändrar situationen i Sverige och kanske ger oss förutsättningar att säkra en framtid för vårt eget folk.

Därför hoppas jag att det blir ett långt krig som sprider sig till resten av världen. Som situationen har sett ut fram till nu så är det adjöss med det svenska folket för all framtid. Vi behöver ett “mirakel” om svenskarna ska överleva som folk. Kanske är det här kriget något som kan bli det miraklet? Jag vet inte.

Är Putin som individ och politiker bra? Nej!

NEJ - lite sympati hade jag, men NU då han kryper för demokratins hjärntvätt och skyller på “nazister” m.m. och den motsatta sidan i Ukraina gör samma sak ställer jag mig utanför. Nå, då får “nazisterna” bekämpa varandra till döds - så kan jag som NATIONALSOCIALIST kämpa FÖR VÅRT NORDEN medan demokratierna och hjärntvättade idioter har ögonen på annat håll. Vad säger Ni kamrater??

2 gillningar

Jag säger att du fokuserar på det intressantaste i detta krig (eller vad man ska kalla det): Putins tal om denazifiering vilket ju visar hur judekontrollerad han är.

1 gillning

Putins regim är inte bara JUDE-kontrollerad. En rysk kamrat har berättat att Putins regim kryllar av JUDAR.

2 gillningar

Jude eller ej såär han iaf i knäet på de förhudslösa. Hans retorik är lika anti-nationalsocialistisk som avskummen i väst.

Bra sagt. Det hela är ett skådespel som i slutändan inte gynnar nationalsocialisterna. Putte och Ukraina är lika usla fähundar.

Det intressanta här är (i sedvanlig ordning) mediernas ensidiga rapportering kring det som sker. Där Putin, oavkortat, framställs som den onde.

Jag kan inte låta bli att tänka på hur samma medier hade valt att rapportera om Trump fortfarande hade varit president. Då hade med all sannolik man titulerat både Putin och Trump som galningar som kommer skapa ett 3:e världskrig.

2 gillningar

Kan du hänvisa till någon källa för den utsagan?

Intressant artikel om Putin och hans denazifiering: Ukraine’s Jewish President Zelenskiy asks Putin: ‘How could I be a Nazi?’ – POLITICO

Oavsett om folk är muslim, jude, kristen, buddhist el ngt annat så är det viktiga att utkristallisera extremisterna inom var gren. I fallet ‘muslimer’ är det islamister/shariaister och dessa är så långt fr islam som tänkas kan. Inom ‘judendom’ är det judaister/talmudister och de är även så långt fr judendom som tänkas kan. Moses lära dvs judendom/de 10 budorden har inget med det antimosaiska och antikristliga judaistiska/fariseeistiska/talmudistiska att göra. Mose hade stora problem med talmudisterna och inte ens vanliga sekulära judar själva vet att judendomen är infiltrerad av den pedofl fariseekadern. Karaiterna/en skola inom judendomen som håller sig till Mose lära och därför förföljs, vet om det. På samma sätt gäller inom kristendomen, där sionist’kristna’ nästan helt infiltrerat Kristendomen, det behöver väl inte nämnas att Jesus, Johannes och apostlarna (män och kvinnor) hade stort motstånd fr fariseesekten. Putin/Lavrov vet om allt detta, de är patrioter, de skyddar sitt hemland, medborgarna med de minsta inkl djur och natur. Det är detta som är viktigt. Är Putin bra, jadå men ordet bra räcker inte till i sammanhanget

2 gillningar

Det är mycket viktigare att veta vilket budskap respektive religion förmedlar. Islam grundades av en stråtrövare, pedofil och massmördare vilket märks väldigt tydligt i islams budskap. Judendomen grundades av dem Jesus refererar till som djävulens barn vilket också märks väldigt tydligt i den religionen. Att göra alltihop till en fråga om “extremism” är det den judekontrollerade massmedian manipulativt jobbat för i många år, inte minst sedan 11 september 2001.

GT är de 10 budorden och inget mer, allt annat i ‘gt’ är tillfört av fariseerna el ‘de lärde’, jmf protocols of sion’. Islam grundades av Muhammed i opposition till fariseetalmuderna som ockrade folket. Muhammed o muslimer tror på Jesus, Johannes och apostlarna, det gör vare sig sionustpeddona el shariaistomskärarna av småtöser. Extremism är extremism och har inget att göra med AH och Nsdap, de bekämpade nyss nämnda extremister som Putin gör. Snacket om ‘nazi’ hit o ‘nazi’ dit i ukraina är bara bs, azov’nazji’ är bara ukrainas motsvarighet till isslaktarna i mllöstern, ex i Syrien och som Putin bekämpade på 6mån men smutsington o de övr tre krigsenklaverna finansierade och därför vägrade plocka bort under 6 år! Både azov’nazi’ o is är en psyop betald o försörjd av pedopacket i de 4 gäng

1 gillning

Varifrån har du fått denna uppfattning?